Home TOP NEWS Πρέπει να ψάξει τις λύσεις από μέσα

Πρέπει να ψάξει τις λύσεις από μέσα

ag11-aris-omonoia-a (17)


Ο τραυματισμός του Ιβάν Ρούνιε, θα τον κρατήσει για ένα περίπου μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Πάνω που ο Κροάτης ήταν αποφασισμένος να αποδείξει στον Μιλόγεβιτς ότι πρέπει να παραμείνει στο ρόστερ, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Πλέον ο Σέρβος τεχνικός, είναι υποχρεωμένος να ψάξει τη λύση για το κέντρο της άμυνας μέσα από το ρόστερ του.

Κόντρα στον Άρη, στη θέση του Ρούνιε πέρασε το Σέρινταν, με το Γκουλόν να μετατοπίζεται στην άμυνα και τον Ασσίς να αποκτά πιο αμυντικά καθήκοντα στον άξονα. Αφού τραυματίστηκε και ο Γκουλόν, τη θέση του πήρε ο Τάσος Καντούτσης. Γκουλόν και Καντούτσης φαντάζουν οι ενδεδειγμένες επιλογές για αντικατάσταση του Ρούνιε, με την κάθε περίπτωση να έχει ιδιαιτερότητες.

Αν ο Γάλλος ξεκινήσει στην άμυνα, μένει κενή μια θέση στον άξονα. Να παίξει τόσο πίσω ο Ασσίς από την αρχή κόντρα στο Παραλίμνι, φαντάζει κομματάκι δύσκολο. Σε τέτοιο ενδεχόμενο λοιπόν, ένας εκ των Μπεμπέ και Φυλακτού θα πάρει θέση πλάι στον Οικονομίδη. Εκτός βέβαια και αν ο Μαργκάσα προλάβει την εντεκάδα και να λύσει τα χέρια του κόουτς. Αν ξεκινήσει από την άλλη ο Καντούτσης, δεν χρειάζεται να “ενοχληθεί” οποιαδήποτε γραμμή, μόνο αρνητικό είναι πως ο Ελλαδίτης δεν έχει πολλά αγωνιστικά λεπτά.