Home TOP NEWS Θα περιμένει τις επιστροφές

Θα περιμένει τις επιστροφές

match-omonoia-salamina-kazamias (52)-margaca


Αβέβαιο είναι για την ώρα το πλάνο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενόψει του παιχνιδιού με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Κι αυτό γιατί ποδοσφαιριστές που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν εντεκάδα, είναι αμφίβολοι λόγω της υγείας τους. Αναφερόμαστε κυρίως στους Μαργκάσα και Χριστοφή, αφού όλα δείχνουν πως ο Λομπιανίτσε προλαβαίνει.

Ο Ρενάτο ανέβασε ρυθμούς κι αν προπονηθεί σήμερα κανονικά, κτυπάει εντεκάδα. Σε τέτοια περίπτωση θα συμπληρώσει με τους Οικονομίδη και Ασσίς τον άξονα και ο Γκουλόν θα ξεκινήσει στο πλάι του Ρόμαρικ στην άμυνα. Αν δεν προλάβει τώρα υπάρχουν δυο ενδεχόμενα. Είτε ξεκινάει ο Μπεμπέ στον άξονα και ο Γκουλόν πίσω, είτε ο Γάλλος γίγαντας παίζει στα χαφ και ο Καντούτσης παίρνει τη θέση στην άμυνα.

Όσον αφορά το Χριστοφή, επιστρέφει σήμερα, σύμφωνα με την ενημέρωση, από το Μόναχο. Ανάλογα με τις οδηγίες του γιατρού υπό την επίβλεψη του οποίου ο Τζίμης ακολούθησε θεραπεία, ο Μιλόγεβιτς θα ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει. Σε αντίθετη περίπτωση ο Μπαντιμπάγκα είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί.