Home TOP NEWS Θέλει ανέβασμα και συνέπεια

Θέλει ανέβασμα και συνέπεια

ag11-aris-omonoia-b (1)


Το βασικό ζητούμενο ήταν η επιστροφή στις επιτυχίες. Η μείωση της διαφορά από τη τέταρτη θέση και τη κορυφή, ήταν επιπρόσθετο μπόνους. Για να μετράνε πάντως, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ανεβάσει την απόδοση της, να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να γίνει συνεπείς. Έχουμε πει πολλές φορές για “βατό πρόγραμμα” στη πράξη όμως, δεν καταφέραμε να αποδείξουμε ότι είναι τέτοιο.

Επόμενος αντίπαλος το Παραλίμνι, που προέρχεται από νίκη επί του Εθνικού Άχνας και ενώ πριν 2 εβδομάδες άλλαξε προπονητή. Καλή ομάδα, αξιόμαχη, μέσα στο ΓΣΠ όμως ούτε καν πρέπει να συζητάμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υποχρέωση να γράψει δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να πάει στο παιχνίδι με την ΑΕΛ με ανεβασμένη ψυχολογία. Αλλιώς ας μην έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις μες τη χρονιά.

Μεμονωμένες νίκες, μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ομάδα. Στη σούμα κερδίζει εκείνη που μέσα σε ένα μαραθώνιο, κάνει τα λιγότερα λάθη, αποδεικνύεται πιο σοβαρή και συνεπής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει όλα της τα λάθη στην αρχή και ελάχιστα περιθώρια για νέα της απομένουν από δω και πέρα. Αδιαπραγμάτευτο λοιπόν το σερί, αδιαπραγμάτευτη η συνέχεια στο ανέβασμα.