Home TOP NEWS Χρειάζεται οργάνωση, χρειάζεται όραμα

Χρειάζεται οργάνωση, χρειάζεται όραμα

kazamias-ag12-omonoia-enp (4)


Τα όσα γράφονται στο πιο κάτω κομμάτι, δεν αφορούν την ισοπαλία με το Παραλίμνι, ούτε τη συνέχεια με την ΑΕΛ. Παρόμοια πράγματα γράψαμε και στο πρόσφατο παρελθόν, θεωρούμε όμως πως στην προκειμένη η επανάληψη κάνει καλό. Άλλωστε αλλάξαμε προπονητή, όμως σε άλλους τομείς δεν έγιναν, η τουλάχιστον δεν αντιληφθήκαμε να έγιναν κινήσεις.

Μέχρι στιγμής, αφού οι παίκτες είναι πληρωμένοι και τα κριτήρια περνιόνταν, σημαίνει η διοίκηση βρήκε τη φόρμουλα να κάνει διαχείριση. Δεν αρκεί μόνο η διαχείριση του χρέους, αν δεν υπάρχει πλάνο και όραμα για μια καλύτερη, πιο επαγγελματική και οργανωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι σε αδιέξοδο θα βρεθούμε. Πόσο θα αντέξει ο κόσμος το ρόλο του κομπάρσου και παράλληλα να πρέπει να δίνει; Ήδη είναι στα όρια του. Και όσο βλέπει ότι τεχνικός διευθυντής δεν έρχεται, σκάουτερς που να διευρύνουν τον οριζοντα μας δεν αποκτώνται και τα αποτελέσματα προδίδουν τις επιλογές μας, απογοητεύεται. Βλέπει την ομάδα να αδυνατεί να βάλει ψηλούς στόχους.

Γιατί τα γράφουμε ξανά τώρα αυτά. Χθες κυκλοφόρησε η είδηση πως υπάρχει ενδιαφέρον για το Σκέμπρι από ομάδες του εξωτερικού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τον κρατήσει, ποια επιχειρήματα θα του προτάξει όμως; Μείνε για να σώσουμε οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ; Ο Σκέμπρι και ο κάθε Σκέμπρι που σέβεται τον εαυτό του, έχει φιλοδοξίες, θέλει να πετύχει πράγματα και βλέπει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ βάζει άλλες προτεραιότητες. Ο τρόπος που λειτουργούμε λοιπόν, δεν επηρεάζει μόνο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και τη προοπτική ποιοτικοί παίκτες να βρουν κίνητρο να παίξουν για μας.

Χρειάζεται πλάνο και όραμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι για να ακολουθεί ρόλο κομπάρσου από το Νιόβρη και να θέτει χαμηλού στόχους για να νιώθουμε καλύτερα με τον εαυτό μας. Λέμε ξανά, Ανόρθωση και ΑΕΚ χωρίς κόσμο με το ίδιο μπάτζετ, χτυπάνε πρωτάθλημα. Γιατί οι παράγοντες τους το πήραν απόφαση και άρχισαν να λειτουργούν σαν ποδοσφαιρική ομάδα.