Home TOP NEWS Διασκέδασαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο με τον Μπεμπέ

Διασκέδασαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο με τον Μπεμπέ

bebe-kids (2)


Μοίρασε αυτόγραφα, έπαιξε ποδόσφαιρο με μικρά παιδιά και συνομίλησε μαζί τους. Ο λόγος για τον Μπεμπέ, που παρευρέθηκε σήμερα στο Πολυπροπονητήριο και συμμετείχε ως μέλος του ΠΑ.Σ.Π στο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για εκμάθηση αθλημάτων σε μαθητές της δημοτικής εκπαίδευσης.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ήταν πολύ φιλικός με τα παιδιά, που τον αγάπησαν και διασκέδασαν μαζί του. Πέρασε και ο ίδιος πολύ ωραία εισπράττοντας χαρά και ικανοποίηση βλέποντας τους μικρούς να περνάνε όμορφα.

Φωτογραφίες από το Βραζιλιάνο παρέα με τους μικρούς:

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΣ.Π για την εκδήλωση:

Έτσι δημιουργείς αθλητική Παιδεία – Ο Μπεμπέ δίδαξε ποδόσφαιρο

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο δημιουργείς αθλητική Παιδεία! Ο ΠΑ.Σ.Π. συμμετείχε κι αυτή τη χρονιά στο πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για εκμάθηση αθλημάτων σε μαθητές της δημοτικής εκπαίδευσης.

Την Τρίτη (01/12) αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας παρευρέθηκε στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» και με τη βοήθεια του μέλους μας Λουτσιάνο Μπεμπέ, δείξαμε τα… μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς αθλητές.

Ο άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε πως τα πάει υπέροχα με τα παιδιά, όπως φανερώνουν και τα φωτογραφικά μας στιγμιότυπα. Μεταξύ άλλων, τους έδειξε πώς να σκοράρουν, να σουτάρουν και να εκτελούν πέναλτι, με τους μικρούς μαθητές να δείχνουν την εκτίμησή τους.

Ο Μπεμπέ μιλώντας στο γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π. δήλωσε ενθουσιασμένος από την εμπειρία. Όπως εξήγησε, η ικανοποίηση που εισπράττεις όταν βλέπεις τα παιδιά να χαίρονται τη διαδικασία και να χαμογελούν, είναι μεγάλη.

Σημειώνεται ότι  στην ημερίδα ποδοσφαίρου συμμετείχαν παιδιά από τα δημοτικά σχολεία του Αγίου Δομετίου (Α΄, Β΄, Γ΄) και της Έγκωμης (Β’).

Κάντε click ΕΔΩ για φωτογραφίες από την εκδήλωση

Αντώνης Κέστας

Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Π.