Home TOP NEWS Γκολ και 90λεπτο ο Απόλλωνας Βασιλείου

Γκολ και 90λεπτο ο Απόλλωνας Βασιλείου

paeek-oly-Fragkeskou (1)


Χρόνο συμμετοχής είχαν έξι από τους εφτά δανεικούς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που είχαν υποχρεώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο όγδοος, Δημήτρης Μουλαζίμης, αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα του Ερμή στον αποψινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Γκολ πέτυχε ο Απόλλωνας Βασιλείου, που αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο στον αγώνα της ΜΕΑΠ. Βασικός και αναντικατάστατος στην Αραδίππου ο Κονομής.

Στη νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου επί της ΠΑΕΕΚ αγωνίστηκε ο Παντελής Κονομής. Ακόμη ένα 90λεπτο για τον νεαρό αμυντικό. Από την άλλη πλευρά, στο αρχικό σχήμα της ομάδας της Κερύνειας ήταν ο Ανδρέας Φραγκέσκου, που αντικαταστάθηκε στο 83ο λεπτό από τον Παναγιώτη Θεράποντος.

Δεν αγωνίστηκε ούτε στον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΖ Ο Κωνσταντίνος Λούβαρης. Ο νεαρός σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τους μαυροπράσινους είχε παίξει μόνο στην πρεμιέρα.

Το 7ο του γκολ σε 10 αγώνες με την ΜΕΑΠ πέτυχε ο Απόλλωνας Βασιλείου, που μετρά οκτώ 90λεπτα. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άσσιας, ο Βασιλείου σκόραρε στο 68ο λεπτό το 2-1, όμως το τελικό σκορ ήταν 2-2. Βασικός και ο Γιώργος Ιβανόφ στον αγώνα, που έγινε αλλαγή στο 63ο λεπτό.

Επέστρεψε στην ενδεκάδα του Χαλκάνορα και έπαιξε σε όλο το 90λεπτο ο Ανδρέας Λοϊζου. Ο 19χρονος αγωνίστηκε στο ισόπαλο 0-0 με την Ολυμπιάς Λυμπιών.