Home TOP NEWS Μην “ζωντανέψουμε” και την ΑΕΛ

Μην “ζωντανέψουμε” και την ΑΕΛ

kazamias-ag12-omonoia-enp (3)


Αν είναι μια ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα με περισσότερα προβλήματα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή είναι η επόμενη αντίπαλος μας ΑΕΛ. Με σοβαρές αγωνιστικές αδυναμίες, χωρίς διοίκηση, έχει ήδη αλλάξει προπονητή και δεν βρήκε τα πόδια της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως έχει “ζωντανέψει” πολλούς αντιπάλους με τη χλωμάδα της και ελπίζουμε να μην επαναλάβει εαυτό.

Η ψυχολογία στο Ηλίας Πούλλος δεν είναι η καλύτερη, αλλά τι να πούνε στην ομάδα της Λεμεσού; Πραγματικά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν περιμένουμε να δούμε θαύματα, δεν περιμένουμε αντί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τα τόσα προβλήματα να βγει στο γήπεδο μια ομάδα που να μοιάζει με καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι. Απαιτούμε όμως να δούμε τουλάχιστον τα βασικά, απαιτούμε να δούμε παίκτες που να καταλαβαίνουν πως δεν είναι επιτρεπτή η μέχρι τώρα εικόνα μας.

Το να θέσουμε ψηλούς στόχους αυτή τη στιγμή, είναι δύσκολο. Επιβάλλεται όμως να αρχίσουμε να βγάζουμε μια σοβαρότητα και να κερδίζουμε τους υποδεέστερους αντιπάλους. Ότι προβλήματα κι αν έχουμε όμως, αν θέλουμε κάποια στιγμή να στοχεύσουμε Ευρώπη, πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια σαν το επόμενο.