Home TOP NEWS Ο ρεαλιστικός στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ο ρεαλιστικός στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

ag12-omonoia-enp-a (135)


Όταν έπρεπε να τεθεί ο στόχος για την ομάδα, δεν τέθηκε. Αποτέλεσμα τούτου, να ζητάμε σήμερα από τους παίκτες κάτι το οποίο αγνοούσαν τόσο καιρό, τη διάκριση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κτυπητές αδυναμίες, έχει μείνει και πίσω από τη κορυφή 9 πόντους, ενώ 7 πόντοι τη χωρίζουν από τη 3η θέση. Ρεαλιστικά λοιπόν, ποιος μπορεί να είναι ο στόχος της στο πρωτάθλημα;

Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε η κατάκτηση του τίτλου. Μακάρι να μπορούσαμε έστω να πούμε η έξοδος στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε η αλήθεια, προσπαθήσαμε να πείσουμε άπαντες να βάζουν ψηλά τον πήχη κι ας μην τον περάσουμε, γιατί θέλαμε η προσπάθεια να πάει μέχρι τέλους. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως, ο μόνος ρεαλιστικός στόχος που μπορούμε να θέσουμε, είναι να παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ μπάλα. Να γίνει δουλειά και τουλάχιστον ο κόσμος να αντέχει αυτό που βλέπει. Γιατί από την αρχή της χρονιάς, δυσκολεύεται να θυμηθεί πότε του άρεσε η ομάδα.

Ας γίνουμε ομάδα λοιπόν πρώτα από όλα. Ας αρχίσουμε να δουλεύουμε για να κτιστεί μια ομάδα που να λειτουργεί σαν σύνολο που ξέρει τι θέλει. Με βάση αυτό, να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια και στη πορεία θα δούμε που μπαίνει το ταβάνι μας. Δυστυχώς το ξαναλέμε, όταν έπρεπε να μπουν στόχοι, να γίνει προγραμματισμός βάση αυτών και να απαιτήσουμε την επίτευξη τους, εκείνοι που έπρεπε να τους βάλουν δεν τόλμησαν.