Home TOP NEWS Η κίνηση που άλλαξε την εικόνα

Η κίνηση που άλλαξε την εικόνα

kyp2-omonoia-ethnikos-a 55 (26)


Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού με τον Εθνικό Άχνας, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς. Είχε συντριπτική κατοχή (69%-31%), κυκλοφορούσε τη μπάλα, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει ρήγματα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην ανάπαυλα αναγκάστηκε να ρίξει στο ματς τον κρυωμένο Καρίμ Χαφέζ. Και η κίνηση αυτή έμελλε να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού.

Καταρχάς ο νεαρός Αιγύπτιος με τις επελάσεις του και τα στημένα του, έκανε την ΟΜΟΝΟΙΑ σαφώς πιο επικίνδυνη. Επιπρόσθετα ο Μαργκάσα βοήθησε στο να πάει η μπάλα πιο ομαλά στην πλάτη των αμυντικών μέσων του αντιπάλου και να δημιουργηθούν περισσότερα ρήγματα. Η γκολάρα του Πορτογάλου ήταν το κερασάκι στη τούρτα της δικαίωσης για τον κόουτς, που επέλεξε να τον μετακινήσει πιο μπροστά.

Η αλλαγή είχε ακόμα ένα θετικό. Έδωσε ανάσες έστω και για ένα ημίχρονο στο Γιώργο Οικονομίδη. Ο Γιόγιο είναι μακράν ο πιο καταπονημένος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη φετινή σαιζόν και χωρίς αμφιβολία ο άνθρωπος που έχει τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα. Καλό είναι να προστατεύεται όποτε υπάρχει ευκαιρία.