Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Ο κόσμος μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε”

Μιλόγεβιτς: “Ο κόσμος μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε”

Vladan-Milojevic-Diaskepsi


Συγχαρητήρια στους παίκτες του και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, έδωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης με τον Εθνικό.

Μιλόγεβιτς: “Καλησπέρα και από μένα. Δεν ξέρω τι πρέπει να προσθέσω σε αυτά που είπε ο συνάδελφος. Έχει αναλύσει απόλυτα το παιχνίδι. Με λίγα λόγια είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο ημίχρονο, πλαγιοκοπήσαμε, αλλά όλες οι σέντρες σταμάτησαν στους 3 αμυντικούς. Σίγουρα το σύστημα του Εθνικού και το γεγονός πως έπαιξε για το σκορ, μας δυσκόλεψε, αλλά εμείς θέλαμε σκορ ασφαλείας και να μην δεχθούμε γκολ. Είχε πει στους παίκτες μου να συνεχίσουμε με υπομονή και καλή κυκλοφορία και στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε καλύτερα πράγματα. Η Άχνα είχε μόνο μια κλασσική, η νίκη μας είναι δίκαιη, όμως το κύπελλο είναι δύο αγώνες και έχουμε επαναληπτικό στην Άχνα. Η ομάδα και ο προπονητής αυτός δεν θα παρατήσουν το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Προέχουν τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και όποτε έρθει ο επαναληπτικός θα τον κοιτάξουμε. Συγχαρητήρια στο συνάδελφο που έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της ομάδας του και συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Κάνουμε σκληρή δουλειά και με ικανοποιεί. Το πιο ενθαρρυντικό είναι οι οπαδοί μας που και σήμερα και με την Ανόρθωση μας δίνουν κουράγιο, φτερά και δύναμη. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και θα προσπαθήσουμε να πάμε ψηλά”.

Τόνσιτς: “Καλησπέρα σε όλους. Ήρθαμε με αμυντική τακτική προφανώς για την ομάδα μας το κύπελλο δεν είναι προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, να σωθούμε, έτσι αλλάξαμε το σύστημα μας και είμαστε αμυντικοί για να πάρουμε την υπόθεση πρόκριση στο δεύτερο ματς, στο σπίτι μας. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω πήγαμε πολύ καλά, κλείσαμε πολλούς χώρους και την ποιότητα των επιθετικών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έτσι δεν έφτιαξαν ουσιαστική ευκαιρία. Ο τραυματισμός ενός από τους επιθετικογενής μας παίκτες του Κότο είχε σαν αποτέλεσμα να μην είμαστε καθόλου επικίνδυνοι μπροστά. Είμαστε ικανοποιημένοι με το 0-0 στο ημίχρονο όμως τα δυο γρήγορα γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που στο πρώτο φταίμε μόνο εμείς, γιατί πήγαμε πολύ γρήγορα πίσω και το δεύτερο ήταν φανταστικό, μας έφεραν σε δύσκολη θέση και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Μετά από αυτό ανοίξαμε κάπως, για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Ήξερα πως θα έχουμε τουλάχιστον μια ευκαιρία, την είχαμε, όμως ο 19χρονος μας στράικερ δεν τελείωσε τη φάση. Δίκαιη η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως νομίζω έχουμε τις ελπίδες μας και θα το παλέψουμε. Συγχαρητήρια στο Βλάνταν και την ΟΜΟΝΟΙΑ και καλή συνέχεια”.

achna-coach