Home TOP NEWS Όσο αλλάζει συνεχώς…

Όσο αλλάζει συνεχώς…

kyp2-omonoia-ethnikos-a (36)


Στα 8 παιχνίδια με το Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο πάγκο, είναι φανερό πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της. Δεν έχει ακόμα εντυπωσιάσει με την απόδοση της, αλλά είναι πιο συγκεντρωμένη στα μετόπισθεν, αμύνεται άμεσα όταν χάσει τη μπάλα, είναι γενικώς οργανωμένη και επιτίθεται από τα πλάγια. Εκεί που για την ώρα φαίνεται να χρειάζεται το κάτι παραπάνω είναι στη δημιουργία ευκαιριών.

Είναι διαστήματα που η ομάδα μας αναπτύσσεται σωστά, φτάνει μέχρι την ώρα της τελικής πάσας και κάπου εκεί τα χαλάει. Μετρήστε απλά πόσες φορές πλαγιοκόπησε χθες, όμως η σέντρα ή πάσα ήταν βούτυρο στο ψωμί των αμυντικών της Άχνας. Παράλληλα περιμένουμε πως στη συνέχεια η ομάδα μας θα παίξει και περισσότερο κάθετα. Όσο γενικό κι αν ακούγεται, κάτι δεν έχει κάνει ακόμα κλικ μπροστά.

Πώς να κάνει θα μας πείτε, όσο αλλάζουν συνεχώς πρόσωπα, ειδικά στα άκρα. Ο Μιλόγεβιτς είναι γενικώς προπονητής που σιχαίνεται να χαλάει το κορμό του, όμως για πολλούς και διάφορους λόγους είναι αναγκασμένος να αλλάζει τους μεσοεπιθετικούς του. Τις τελευταίες δέκα μέρες έχουν παίξει στα φτερά λόγω διάφορων τιμωριών οι Κιρμ, Σέρινταν, Μπαντιμπάγκα, Σκέμπρι και Εζε, ενώ αναλογιστείτε πως σύντομα επιστρέφει ο Χριστοφή! Έχουν αλλάξει επίσης τρεις επιτελικοί, αλλά εκεί κυρίως παίζει ο Νούνο.

Όλοι οι προαναφερθέντες είναι καλοί ποδοσφαιριστές, μπορούν να προσφέρουν, εικάζουμε όμως πως σιγά σιγά ο Μιλόγεβιτς θα καταλήξει στους βασικούς του για τη θέση και θα προσπαθήσει να τους μονιμοποιήσει. Ελπίζουμε πως τότε θα δούμε και περισσότερες φάσεις. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να κερδίζουμε.