Home TOP NEWS Πιέζουν για εξελίξεις

Πιέζουν για εξελίξεις

ag14-salamina-omonoia-a-Vladan-Milojevic (115)


Εφτά μέρες εντός της μεταγραφικής περιόδου, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ολοκληρώσει μόνο την απόκτηση του Καρλίτος Σοάρες. Υπάρχει βέβαια αρκετός χρόνος μέχρι την εκπνοή της, όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν και η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Ο Μιλόγεβιτς θέλει να κλείνει άμεσα τις υποθέσεις του αμυντικού μέσου και του κεντρικού αμυντικού και έχει κάνει τις εισηγήσεις του.

Υπάρχει αισιοδοξία πως το επόμενο 48ωρο θα φέρει εξελίξει. Στο ποδόσφαιρο βέβαια, τίποτα δεν μπορεί αν θεωρηθεί δεδομένο αν δεν πέσουν υπογραφές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαβορί για τα χαφ είναι Σλοβένος, ενώ για το κέντρο της άμυνας πέραν των Τριανταφυλλόπουλου και Αντράντε, έχουν προταθεί κι άλλες αξιόλογες περιπτώσεις. Ποια από αυτές έχει προκρίνει ο κόουτς θα δούμε στη πορεία.

Τέλος είναι και η περίπτωση των νεαρών του ατζέντη του Καρίμ Χαφέζ, που σχετίζεται άμεσα με την ανανέωση της παραμονής του νεαρού αριστερού μπακ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχει δοθεί λίστα στον κόουτς για να επιλέξει, στην οποία βρίσκεται και ο Ζίζο που είναι διστακτικός να συνεχίσει τη καριέρα του στην Κύπρο. Η άποψη μας πάντως, είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αξιολογήσει ξανά αν χρειάζεται και φορ.