Home TOP NEWS Βλέπει ήδη το επόμενο

Βλέπει ήδη το επόμενο

kyp2-omonoia-ethnikos-a 55 (1)


H OMONOIA ψες το βράδυ πήρε το ζητούμενο, που ήταν να πάρει γερό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Το τελικό 2-0, δεν μετατρέπει τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία, όμως βάζει την ομάδα μας για τα καλά σε θέση οδηγού. Και η αλήθεια είναι, πως πρέπει να βάλει το χειρότερο της κοστούμι για να πετάξει το προβάδισμα της και να κινδυνέψει.

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου που θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει έτσι κι αλλιώς άλλες υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να φανεί συνεπής. Πιο σημαντική, πάντα η επόμενη, έτσι όλοι στο Ηλίας Πούλλος βλέπουν ήδη την Αγία Νάπα. Οι “πορτοκαλί” παίζουν γενικώς καλό ποδόσφαιρο, μετράνε όμως μηδέν νίκες στο πρωτάθλημα. Επειδή όμως και οι ισοπαλίες κακές είναι για μας, καλό είναι να βλέπουμε πως απ΄αυτές μετράνε 6!

Προφανώς, το συγκρότημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το τρίποντο στον αγώνα του Σαββάτου και οτιδήποτε άλλο από αυτό, είναι αποτυχία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιαστεί το ίδιο οργανωμένη και πειθαρχημένη όσο χθες, ταυτόχρονα όμως πιο δημιουργική και επιθετική, για να πάρει το ζητούμενο.