Home TOP NEWS Αυτοί που ξέρουν από ντέρμπι…

Αυτοί που ξέρουν από ντέρμπι…

christofi-aek


Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, το Αποέλ τα τελευταία 3 χρόνια μας έχει πάρει τον αέρα. Η στατιστική στα μεταξύ μας παιχνίδια δεν μας τιμάει καθόλου, αν και πρέπει να τονίσουμε πως κάποια ντέρμπι χάθηκαν και λόγω των λαθών που έγιναν από τρίτους. Όπως και να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βρει το δρόμο προς τη νίκη και να αρχίσει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Και θεωρούμε πως διαθέτει τους παίκτες να την οδηγήσουν σε ένα τόσο δύσκολο ματς.

Παίκτες όπως ο Νούνο Ασσίς που σταμάτησε πέρσι μόνο από τον Αντώνη Χριστοδούλου, ο Δημήτρης Χριστοφή του οποίου οι κούρσες και τα γκολ σημάδεψαν αιώνια, ο Σκέμπρι που είχε σκοράρει πέρσι εναντίων τους, έχουν παίξει πολλά τέτοια ματς, έχουν κερδίσει κάποια, ξέρουν τον τρόπο. Από κει και πέρα, ο Ρομαρίκ έπαιξε πολύ μεγαλύτερα ματς στη καριέρα του, ο Φλορέσκου έπαιξε ντέρμπι της Μόσχας, ο Σέρινταν έχει ζήσει και τις δυο πλευρές, Καρλίτος και Μπεμπέ έζησαν δυνατές ατμόσφαιρες στην ΑΕΛ, ενώ γενικώς, σχεδόν όλοι οι παίκτες μας έχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους σε αιώνιο. Διαθέτουν την εμπειρία και τις δυνατότητες να πάρουν το ματς.

Αυτό που περιμένουμε είναι να παρατάξουν και την αυτοπεποίθηση, τα ποδοσφαιρικά τους κότσια. Να μην φοβηθούν ούτε το κόσμο, ούτε την βαθμολογική απόσταση, να μην απογοητευτούν αν κάτι πάει στραβά, να δείξουν πόσο το θέλουν και να φύγουν από το ΓΣΠ νικητές!