Home TOP NEWS Άλλη μια απόπειρα

Άλλη μια απόπειρα

ag22-omonoia-aek-schembri (126)Ένα πράγμα αποπειράται να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή του πρωταθλήματος. Και μένει στην απόπειρα. Έχουμε διανύσει μπόλικη απόσταση (φτάσαμε σχεδόν στο τέλος της κανονικής περιόδου) και δεν κατάφερε ακόμη να αποκτήσει σταθερότητα και να δώσει παράλληλα την πειστική απόδειξη, ότι  είναι σε θέση να κυνηγήσει με επιτυχία το ρεαλιστικό της στόχο, αφήνοντας εν διαρκή τον κόσμο της στη βασανιστική αμφιβολία.


Του Πέτρου Παπαγιώργη, 24sports.com.cy

Είναι αλήθεια ότι τό κανε εν μέρει για ένα δίμηνο, προσφέροντας πειστήρια στον κόσμο της περί τούτου, αλλά… το πήρε πίσω με την ήττα στο Παφιακό απογοητεύοντας, σφόδρα τον κόσμο της.

Η απόδειξη του ότι ο κόσμος άρχισε εκείνο το διάστημα να πείθεται, είναι η παρουσία του στην Πάφο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ούσα η μεγαλύτερη σε εκτός έδρας παιχνίδι ομάδας στο πρωτάθλημα. Βέβαια, σε κάποιες άλλες εποχές, αυτό αποτελούσε τον κανόνα στα ποδοσφαιρικά μας πράγματα.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ πιστή στην προσφιλή της τακτική των σκαμπανεβασμάτων (που της στοίχισαν ουκ ολίγους βαθμούς, από ομάδες μάλιστα κατά γενική ομολογία υποδεέστερες), επανήλθε. Έδειξε την εκ των περιστάσεων απαιτούμενη ποδοσφαιρική οντότητα και κατάφερε να κερδίσει ένα ματς με ψηλό βαθμό δυσκολίας, ξαναφέρνοντας τα χαμόγελα και την ελπίδα στον κόσμο της. Κάποιοι μάλιστα πιο ενθουσιώδεις και ασφαλώς υπεραισιόδοξοι, γιατί κάτι τέτοιο δεν στοιχειοθετείται μέχρι τώρα από τα αγωνιστικά πεπραγμένα, βλέπουν ψηλότερα από την εξασφάλιση εισιτήριου για την Ευρώπη.

Το προφανές ζητούμενο  λοιπόν, έστω και τώρα στο «τριφύλλι», είναι να καταφέρει η ομάδα να ξεφύγει από την ατραπό των αγωνιστικών εκλάμψεων, σταθεροποιούσα την απόδοση της σε επίπεδα ομάδας που εκπέμπει πειστήρια δυνατοτήτων υλοποίησης  στόχων.

Το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με το Αποέλ, αποτελεί άλλη μια απόπειρα για την είσοδο στην οδό της σταθερότητας. Της προσφέρει άλλη μια ευκαιρία. Και θέτοντας κανείς τις παραμέτρους της συγκεκριμένης συνάντησης, χαρακτηρίζει, αναπόδραστα, αυτήν την ευκαιρία, ως την καλύτερη, που της έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.