Home TOP NEWS “Αναμένουμε από τα ΜΜΕ να το αναδείξουν όπως έκαναν και με Μπαντιμπαγκά”

“Αναμένουμε από τα ΜΜΕ να το αναδείξουν όπως έκαναν και με Μπαντιμπαγκά”

dimitriou demetriou antreas


Στις πρώτες ειδήσεις των ΜΜΕ είχαμε δει το θέμα με τον Ζίγκι Μπαντιμπάγκα κάτι που δεν ισχύει τώρα με την περίπτωση του Τόμας Ντε Βινσέντι. Στο περιστατικό αναφέρθηκε το πρωί σε ραδιοφωνικές δηλώσεις ο Ανδρέας Δημητρίου και δήλωσε πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένουν να δουν όλα τα ΜΜΕ να το αναδεικνύουν με τον ίδιο τρόπο όπως έκαναν με τον Ζίγκι.

“Όπως είναι γνωστό, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή, διότι είχε πει τη λέξη “stupid”, κατά τη διάρκεια αγώνα, κάτι που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός. Από χθες, βλέπουμε να κυκλοφορεί ένα βίντεο, που δείχνει ξεκάθαρα ποδοσφαιριστή να βρίζει από πολύ κοντινή απόσταση τον διαιτητή, φάση που καταγράφεται με ξεκάθαρο τρόπο από τον τηλεοπτικό φακό…”, δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Ανδρέας με το δημοσιογράφο να του απαντάει “Ναι, είναι η φάση με τον Ντε Βινσέντι”.

Και συνέχισε ο Αντρέας Δημητρίου: “… Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το όλο θέμα. Επίσης, αναμένουμε και από τα ΜΜΕ να το αναδείξουν με τον ίδιο τρόπο που ανέδειξαν το θέμα με τον δικό μας ποδοσφαιριστή”.