Home TOP NEWS Χαρούμενοι σήμερα, ενθουσιασμένοι από βδομάδας

Χαρούμενοι σήμερα, ενθουσιασμένοι από βδομάδας

ag22-omonoia-aek (164)Η πρώτη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ντέρμπι είναι γεγονός και όπως ήταν φυσιολογικό, σκόρπισε χαμόγελα. Η ομάδα μας είχε φτάσει κοντά στη πηγή σε 4 άλλες περιπτώσεις, νερό όμως δεν είχε πιει και ήταν φυσιολογικό χθες να χαροποιήσει τους χιλιάδες φίλους της. Σήμερα έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε, να απορροφήσουμε τους καρπούς της μεγάλης προσπάθειας. Από αύριο όμως, πρέπει να θυμόμαστε πως δεν πετύχαμε κάτι ακόμα και πως από βδομάδας, η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη.


Θα περίμενε κανείς πως η τελευταία πρόταση, αναφέρεται αποκλειστικά στο όνομα του αντιπάλου. Σίγουρα, ένα αιώνιο ντέρμπι είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο, το συγκεκριμένο όμως είναι σημαντικό για πολλούς άλλους λόγους. Πρώτος και καλύτερος, ότι μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε ξανά στη κούρσα για τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ίσως να ακούγεται υπερβολικό, αν όμως κάποιος μελετήσει προσεκτικά το πρόγραμμα, αντιλαμβάνεται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πιο βατά παιχνίδια, τη στιγμή που οι άλλοι όλοι σφάζονται μεταξύ τους. Και ακόμα δεν μπήκαμε στα πλέι οφ!

Για να φτάσουμε πάντως να μιλάμε για τα ψηλά στρώματα, απαραίτητο προαπαιτούμενο είναι το τρίποντο στο αιώνιο ντέρμπι. Χαιρόμαστε σήμερα λοιπόν, από αύριο όμως σκληρή δουλειά για να έρθει δικαιολογημένος ενθουσιασμός. Ένας ενθουσιασμός που είναι ικανός να δημιουργήσει μεγάλη δυναμική και προοπτική για τη συνέχεια. Συγκέντρωση, δουλειά, πάθος, γιατί η ώρα του μεγάλου βήματος δεν έχει έρθει ακόμα.