Home TOP NEWS Δ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Το θέμα ξέφυγε, λαμβάνουμε μέτρα»

Δ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Το θέμα ξέφυγε, λαμβάνουμε μέτρα»

logo


Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα έγιναν ψες στο σωματείο μετά το παιχνίδι με τη Πάφο εξέδωσε το συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το Δ.Σ. λαμβάνει σκληρά μέτρα, αφού διαγράφει από μέλη άτομα τα οποία συμμετείχαν στο συμβάν που είχε ως αποδέκτη τον πρόεδρο Δώρο Σεραφείμ, ενώ τους απαγορεύει και την είσοδο στο γήπεδο. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας συνεδρίασε έκτακτα σήμερα, 18/02/2015, για να συζητήσει τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν χθες (17/02) βράδυ, στο οίκημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ομάδα περίπου 25 ατόμων, εισέβαλε στο χώρο λίγο πριν τη λήξη του αγώνα κυπέλλου με την Πάφο FC και προκλητικά και αναίτια, ύβριζαν χυδαία, απείλησαν και προσπάθησαν να κτυπήσουν, κατά κύριο λόγο, τον πρόεδρο του Σωματείου, άλλα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου και φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑ που βρισκόντουσαν εκεί. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, προκάλεσαν υλικές ζημιές στο χώρο.

Τα γεγονότα αυτά αποτέλεσαν το αποκορύφωμα σειράς άλλων προκλητικών συμβάντων, που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες, αλλά και παλαιότερα, από τα ίδια και άλλα άτομα, που στόχευαν να πλήξουν τον πρόεδρο, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα το Σωματείο μας.

Επειδή πλέον το θέμα αυτό έχει ξεφύγει κάθε λογικού πλαισίου, το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν υποχρεωμένο να πάρει αποφάσεις και να λάβει μέτρα, ούτως ώστε αυτή η ομάδα ατόμων, να σταματήσει να συμπεριφέρεται με τρόπο που να μην συμβαδίζει με την ιστορία και τις αρχές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να πλήττει το Σωματείο και να ζημιώνει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται, για να διατηρηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ ζωντανή και να ανακάμψει οικονομικά και αγωνιστικά.

Γι΄ αυτούς τους λόγους, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τα πιο κάτω:

α) Την διαγραφή, βάση σχετικής πρόνοιας του Καταστατικού, συγκεκριμένων μελών του Σωματείου μας που συμμετείχαν στα ψεσινά γεγονότα, αλλά και σε άλλα παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.

β) Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε άτομα που συμμετείχαν στα αναφερόμενα περιστατικά.

γ) Αυστηρό έλεγχο στις εισόδους των σταδίων και απαγόρευση ανάρτησης πανό, κατά τη διάρκεια αγώνων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το περιεχόμενο των οποίων τιμωρείται με βάση τους κανονισμούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτείνεται στα μέλη και στους χιλιάδες γνήσιους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και γενικότερα σε όλους όσους αγαπούν και νοιάζονται το Σωματείο μας, καλώντας τους όπως συσπειρωθούν γύρω από το Διοικητικό Συμβούλιο, την τεχνική ηγεσία και τους αθλητές μας. Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα να αποτελέσουν την ασπίδα ενάντια σε οποιονδήποτε επιχειρεί να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα και να πλήττει με απαράδεκτες, προκλητικές και ακατανόητες πράξεις το Σωματείο μας».