Home TOP NEWS Εντυπωσιάζει ακόμα κι εκείνους που το ζουν

Εντυπωσιάζει ακόμα κι εκείνους που το ζουν

isovia-omonoia


“Ο κόσμος είναι φανταστικός, μας έδωσαν μεγάλη στήριξη και ελπίζω να έρθουν και στο παιχνίδι με το Αποέλ”, μας είπε ο Γκέο Φλόρες. Κι αν ο Ρουμάνος είναι καινούριος και δεν ξέρει τι έχει περάσει αυτός ο ΛΑΟΣ και ακόμα στέκεται όρθιος και περήφανος, ο Λουτσιάνο Μπεμπέ που είναι χρόνια στη Κύπρο μας είπε λίγο αργότερα: “Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μοναδικός. Λυπάμαι πραγματικά που η ομάδα είναι τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, όμως εξακολουθούν να είναι εδώ, με όλο αυτό το πάθος και να μας στηρίζουν. Πραγματικά είναι μοναδικός.”

Πού να καταλάβει κανείς τι μας κρατάει τόσο δυνατούς, αν δεν είναι ένας από μας; Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που ζουν τη στήριξη, εντυπωσιάζονται από την αφοσίωση και το πάθος με το οποίο μένουμε δίπλα στην ομάδα. Όχι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ούτε από τους χειρισμούς που την έριξαν κάτω. Θα έχουμε πάντα απαιτήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρήσει να εκσυγχρονιστεί, θα τις εκφράζουμε όμως αποτελώντας τη μεγαλύτερη δύναμη πίσω της.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Όλα τα άλλα μας τα έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια, αλλά τη δύναμη του ΛΑΟΥ δεν μπορούν να την αγγίξουν. Το λέμε και το νιώθουμε, αν κάποια μέρα η ομάδα προχωρήσει και γίνει ξανά βασίλισσα, δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους. Για την ώρα, ευχή όλων μας είναι η ομάδα να μας δώσει χαρά στο αιώνιο ντέρμπι και να βοηθήσει να κτιστεί δυναμική έτοιμη να τα φέρει όλα τούμπα.