Home TOP NEWS FCL: «Το σώμα μακριά σου, η ψυχή μας κοντά σου»

FCL: «Το σώμα μακριά σου, η ψυχή μας κοντά σου»

Lakatamia


Απών και το Fan Club Λακατάμιας από το αιώνιο ντέρμπι. Ο σύνδεσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποφάσισε αποχή από το παιχνίδι και ενημερώνει τον κόσμο μέσω ανακοίνωσης:

Περήφανε Πράσινε Λαέ επικοινωνούμε σήμερα μαζί σου 2 μέρες πριν το ντέρμπι με τον αιώνια βρωμιάρη-συχαμένο του κυπριακού ποδοσφαίρου και σου στέλνουμε μήνυμα αντίστασης.

Ξέρουμε πόσο περίμενες αυτό τον αγώνα και πόσο έτοιμος ήσουν να τους λιώσεις με την φωνή και τον παλμό σου. Δυστυχώς ένα ανθρωπάκι που η μαγκιά του είναι ίσα με μανιταράκι κώλωσε μπροστά στη δύναμή σου και με τις γελίες και φασιστικές νοοτροπίες του θα σου στερήσει την αγαπούλα σου.

Αυτό όμως που δεν θα μπορέσουν να σου στερήσουν είναι την τιμή και την περηφάνια του να λέγεσαι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.

Είμαστε απόγονοι αυτών που αντιστάθηκαν στις φασιστικές νοοτροπίες και στους εκβιασμούς και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με φάρο τις παρακαταθήκες τους.

Τόσα χρόνια φωνάζαμε πως απουσία=προδοσία αλλά αυτή τη στιγμή σε καλούμε να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να αντισταθείς σε αυτό που σου στήνει το σωματείο της βρωμιάς και της δυσωδίας. Αυτή την φορά παρουσία=προδοσία.

Σε καλούμε λοιπόν σε αποχή από τον συγκεκριμένο αγώνα και συνάμα σε καλούμε να παρακολουθήσεις τον αγώνα από τον δρόμο που δεν πέρασαν ΠΟΤΕ στην λεωφόρο Μακαρίου στην Λακατάμεια εκεί όπου βρίσκεται ο σύνδεσμος μας. Να σμίξεις την φωνή σου μαζί μας και να ακουστούμε μέχρι το ΓΣΠ. Το πάρτυ θα αρχίσει από το βράδυ της Παρασκευής με ένα ανεπανάληπτο pre-game με άφθονο φαγητό και ποτό.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ – Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ