Home TOP NEWS Γκέο Φλόρες: “Ξέρω για το αιώνιο και είμαι έτοιμος”

Γκέο Φλόρες: “Ξέρω για το αιώνιο και είμαι έτοιμος”

ag22-omonoia-aek (131)


Αν ο Γκεόργκε Φλορέσκου μας έδειξε κάποια δείγματα της αξίας του στο ντεμπούτο του, χθες μας συστήθηκε κανονικότατα με την πολύ καλή του απόδοση. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, ο Ρουμάνος αμυντικός μέσος μίλησε στο Omonoianews.com και δήλωσε πανέτοιμος για το αιώνιο ντέρμπι.

“Ήταν πολύ ωραίο το πρώτο μου ντέρμπι. Λατρεύω να βλέπω τόσους φίλαθλους να μας στηρίζουν. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, που κερδίσαμε αυτό το ντέρμπι. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Ξέρουν πραγματικά πως να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά καταφέραμε να σκοράρουμε 3 γκολ κάτι που μας χαροποιεί. Πιστεύουμε πλέον στις πιθανότητες μας, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, γιατί κι εμείς παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. 

Προσπαθώ πρώτα να κάνω τη δουλειά μου στη θέση μου, είμαι αμυντικός μέσος. Αν έχω όμως ευκαιρίες να πάω μπροστά, θα το πράξω και θα κάνω ότι μπορώ. Έχω παίξει και επιτελικός πιο παλιά, δεν είναι κάτι καινούριο για μένα, για αυτό όταν βλέπω τις ευκαιρίες για κάποια κάθετη τις αρπάζω. 

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θα μελετήσουμε το Αποέλ προσεκτικά, θα βρούμε τα αδύνατα σημεία τους και φυσικά θα πάμε για να τους κερδίσουμε. Πρώτα από όλα για μας, για τη ψυχολογία μας, για όλους αυτούς τους φανταστικούς οπαδούς, αλλά και για το σύλλογο τον ίδιο. Ξέρω πως είναι το ντέρμπι της πόλης, πως είναι πολύ σημαντικό για τους οπαδούς. Ελπίζω πως θα έχουμε την ίδια στήριξη και σε αυτό. “