Home TOP NEWS Η ομάδα τη δουλειά της

Η ομάδα τη δουλειά της

ag22-omonoia-aek (183)


Τετάρτη σήμερα, τρεις μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι. Στο δικό μας στρατόπεδο, μοιραία μετά τις παράλογες απαιτήσεις του Αποέλ και της άρνησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να τραβήξει στα άκρα το σχοινί, μόνο για μπάλα δεν συζητούμε. Ο αιώνιος πέτυχε το σκοπό του, μας έχει αποπροσανατολίσει και πρέπει όλοι όσοι δουλεύουν καθημερινώς στο Ηλίας Πούλλος να μην παρασυρθούν. Να μείνουν συγκεντρωμένοι στο μεγάλο στόχο που είναι το διπλό και να δουλέψουν τους τρόπους που θα το φέρουν.

Οπωσδήποτε οι παίκτες θα προτιμούσαν να έχουν το κόσμο και ειδικά τους οργανωμένους στο πλευρό τους. Έχουν όμως πολύ συγκεκριμένα δεδομένα να διαχειριστούν και αυτά θέλουν τη ΘΥΡΑ 9 να κάνει αποχή και μεγάλη μερίδα του κόσμου να είναι διστακτική να ακολουθήσει τα όσα αποφασίστηκαν, ακόμα κι αν δεν παραδώσει τελικά τα προσωπικά της στοιχεία. Με κόσμο ή χωρίς λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βρει τα ψυχικά αποθέματα να μείνει όρθια από τη πίεση που θα της βάλουν (και θα βάλουν στο ρεφ) οι οπαδοί του αιωνίου μας και να τον κτυπήσει εκεί που πονάει.

Η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ σημαντική και οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τημ, όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα, δεν έχουν πολυτέλεια να σκέφτονται οτιδήποτε άλλο από το γήπεδο. Να κλείσουν τα αυτιά σε οτιδήποτε άλλο, να συγκεντρωθούν στη τακτική τους, να πάρουν το διπλό κι ας πανηγυρίσουμε εκτός γηπέδου.