Home TOP NEWS Ποια τακτική θα ακολουθήσει ο Βλάνταν;

Ποια τακτική θα ακολουθήσει ο Βλάνταν;

vladan-milojevic4


Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποκάλυψε πως ήταν επιλογή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει μπάλα στον αντίπαλο και να προσπαθήσει να κτυπήσει στη κόντρα. Η τακτική που αποφάσισε να ακολουθήσει δικαίωσε το Σέρβο κόουτς, αφού στην κόντρα η ΟΜΟΝΟΙΑ σημείωσε 3 γκολ και πήρε την πολύ σπουδαία νίκη. Αυτή την εβδομάδα, παίζουμε και πάλι με τον πρωτοπόρο. Τι τακτική θα ακολουθήσει ο κόουτς;

Η λογική λέει πως θα είναι παρόμοια με εκείνη κόντρα στην ΑΕΚ, αφού το Αποέλ θέλει νίκη για να κρατηθεί στη κορυφή. Από την άλλη, κάθε αντίπαλος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και στυλ παιχνιδιού και βάση αυτού βγαίνει το πλάνο. Ο Γκέο Φλόρες λίγο μετά το ματς, μας έλεγε πως “θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να κτυπήσουμε τα αδύνατα σημεία του”, κάτι που δείχνει πως το μάθημα που γίνεται στους παίκτες, είναι κάθε εβδομάδα προσαρμοσμένο με βάση τη φύση του ματς.

Σε τέτοια ντέρμπι πάντως, πέραν της σωστής τακτικής παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα όπως το πάθος και η συγκέντρωση. Τα λάθη απαγορεύονται, στις μονομαχίες πρέπει να πέφτουν κορμιά και η τακτική πρέπει να είναι έξυπνη ώστε να βραχυκυκλώσει τον αντίπαλο και να δημιουργήσει ρήγματα όταν κάνουμε εμείς επίθεση.