Home TOP NEWS Ποιος από σας μπορεί;

Ποιος από σας μπορεί;

pod-apoel-derby124-trattos-ref


Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν είναι λίγες οι φορές που οι διαιτητές αποτέλεσαν τους αρνητικούς πρωταγωνιστές σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Πότε λανθασμένες κόκκινες, πότε πέναλτι που δεν δόθηκαν ποτέ, με την περσινή διαιτησία του Αντώνη Χριστοδούλου να καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και τον πρωταθλητή. Το μεγάλο αναπάντητο ως τώρα ερώτημα που τίθεται, είναι ποιος από τους διαιτητές μπορεί να διευθύνει τον αγώνα; Ποιος μπορεί να αφήσει στην άκρη τις σωματειακές του προτιμήσεις, να μείνει ανεπηρέαστος από τη πίεση των Αποελιστών – οπαδών και μη – και να μοιράσει το καρπούζι στη μέση;

Λέγεται πως ο Σνόντι, με συμβουλές από το Ρέικβαρτ και όχι μόνο, έχει πάρει την απόφαση για τον εκλεκτό. Λέγεται επίσης πως η απόφαση δεν πρόκειται να προκαλέσει έκπληξη, άρα μπορούμε να υποθέσουμε πως πρόκειται για ένα από τους Μασιά (έχει καταντήσει μόνιμος σε αιώνια), Τράττο, Νικολαΐδη, ίσως και Βασίλη Δημητρίου. Όλοι έχουν κάνει σοβαρά λάθη εναντίων μας σε αιώνια ντέρμπι, κάποιοι ενδεχομένως προσπαθώντας να παίξουν ίσα αλλά επηρεασμένοι από τη πίεση, άλλοι δεν είναι τόσο σίγουρο πως είχαν καλές προθέσεις.

Ποιος θα είναι λοιπόν εκλεκτός; Είναι σε θέση να βγάλει χωρίς πρόβλημα το ματς και να κοιμηθεί το βράδυ έχοντας ήσυχη τη συνείδηση; Εμείς σίγουρα θα προτιμούσαμε αυτά τα ματς να γίνονταν με ξένους διαιτητές, για να μην υπάρχει προκατάληψη. Η ΚΟΠ τους απέρριψε και το Σάββατο δοκιμάζεται και η απόφαση της.