Home TOP NEWS Πρώτα το μηδέν πίσω

Πρώτα το μηδέν πίσω

KAZA-AG22-OMONOIA-AEK (286)


Για τη τακτική του Βλάνταν Μιλόγεβιτς γράψαμε χθες ότι είναι μάλλον μυστήριο. Θα περιμένει τον αντίπαλο και θα κτυπήσει στη κόντρα, ή θα μπει δυνατά στο γήπεδο για να προσπαθήσει να πάρει γρήγορο προβάδισμα; Το βέβαιο είναι πως όποια φιλοσοφία κι αν εφαρμόσει, ο Σέρβος τεχνικός θέλει πρώτα από όλα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Και σε αυτό θα επιχειρήσει να κτίσει την επιτυχία, πιστός σε όσα διακηρύττει από την πρώτη μέρα που ήρθε.

Όσο ο αιώνιος δεν σκοράρει, τόσο αναγκασμένος είναι να βγει ψηλά αν θέλει να διατηρηθεί στη κορυφή. Όσο περνάει η ώρα και η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει λευκή την εστία της, ακόμα κι αν δεν είναι μπροστά στο σκορ, η αυτοπεποίθηση της θα ανεβαίνει, καθώς ετοιμάζεται να κτυπήσει. Γενικώς στα ντέρμπι, αυτός που καταφέρνει να περιορίσει όσο το δυνατό περισσότερο τα λάθη του και να αυξήσει τα επίπεδα συγκέντρωσης του, είναι συνήθως αυτός που κατακτά το τρίποντο.

Σε ένα αιώνιο ντέρμπι, είναι πολλοί οι παράγοντες που καθορίζουν τον τελικό νικητή. Ένας από αυτούς και ιδιαίτερα σημαντικός, είναι η σταθερότητα στα μετόπισθεν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επί Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει αποδείξει πως ξέρει να αμυνθεί, αυτή τη βδομάδα πρέπει να έχει στην άμυνα λιοντάρια και να κάνει τη δουλειά.