Home TOP NEWS Συγκεκριμένα ερωτηματικά

Συγκεκριμένα ερωτηματικά

ag15-omonoia-ethnikos-Vladan-Milojevic (120)


Ευχάριστα τα νέα από τη χθεσινή προπόνηση. Σέρινταν, Κιρμ, Ρουσιάς και Δημητρίου προπονούνται κανονικά και έχουν τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αν προσθέσει κανείς και την επιστροφή Ασσίς, καταλαβαίνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο αιώνιο ντέρμπι με μοναδικούς απόντες τους Μαργκάσα και Ράμος. Ο Κιρμ βέβαια πολύ δύσκολα προλαβαίνει εντεκάδα, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει σαν επιλογή πάνω στο πάγκο για κάποια συγκεκριμένα λεπτά.

Η επιστροφή του Σέρινταν, μάλλον τον τοποθετεί και στην εντεκάδα, στο ένα από τα δυο ερωτηματικά για αυτούς που θα ξεκινήσουν. Στις άλλες δυο θέσεις της επίθεσης θα είναι οι Σκέμπρι και Μπαντιμπάγκα, με τον Σέρινταν να είναι πλέον φαβορί για την τρίτη και το Χριστοφή να έχει τις δικές του πιθανότητες. Ο Κίλιαν ήταν σε καλή κατάσταση πριν τον τραυματισμό και στα ίδια επίπεδα θέλει ο Μιλόγεβιτς να τον δει να αποδίδει και το Σάββατο στο ντέρμπι.

Κατά τα άλλα, η άμυνα είναι γνωστή (Παναγή, Καρλίτος, Ρούνιε, Ρομαρίκ, Χαφέζ), όπως και οι δυο θέσεις στον άξονα που θα καταληφθούν από τους Ασσίς και Φλορέσκου. Για την τρίτη υποψήφιοι είναι οι Οικονομίδης, Φυλακτού και Μπεμπέ, με τους Κύπριους να έχουν προβάδισμα για να βοηθήσουν και στη βρώμικη δουλειά.