Home TOP NEWS Συγκρίνει ανόμοια πράγματα ο κ. Πετεβίνος

Συγκρίνει ανόμοια πράγματα ο κ. Πετεβίνος

ag10-omonoia-apoel-G (55)


Στην προσπάθεια να ενισχύσει την προδιαγραφόμενη «αθώωση» του Ντε Βινσέντι για το «fuck you» που ξεστόμισε στον διαιτητή, ο Νεκτάριος Πετεβίνος συγκρίνει ανόμοια πράγματα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Αποέλ ενοχλήθηκε για το γεγονός πως η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε αναφορά στο περιστατικό και ζήτησε να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής του αποελ, όπως τιμωρήθηκε για ένα «stupid» ο Μπατιμπάγκα.

Αντί να παραδεχτεί πως από τη στιγμή που ο αθλητικός δικαστής εφάρμοσε μια φορά τον κανονισμό να τιμωρεί ποδοσφαιριστές σύμφωνα με το τι καταγράφει ο φακός και να δει πώς να συνετίσει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, προσπαθεί να να στρέψει τη προσοχή του κόσμου αλλού και να κερδίσει τιμωρία παικτών μας χωρίς τον παραμικρό λόγο.

Αυτή τη φορά το «επιχείρημα» του αποέλ ήταν ο πανηγυρισμός ποδοσφαιριστών μας μετά από επίτευξη τέρματος σε προηγούμενο αγώνα. Δηλαδή με την ίδια λογική μπορούμε να πούμε και εμείς πως δεν τιμωρήθηκε ο Μαρσίνιο για τον προκλητικό του πανηγυρισμό σε παλαιότερο ντέρμπι; Μπορούμε να πούμε πως κάθε ποδοσφαιριστής που πανηγυρίζει λέγοντας στο κόσμο να σωπάσει ή ριχνοντας βέλος πρέπει να τμωρείται; Απλά να αναφέρουμε πως ο κανονισμός για τον πανηγυρισμό, λέει πως ο Σκέμπρι έπρεπε να δεχθεί κίτρινη κάρτα! Μέχρι εκεί και από τη στιγμή που ο διαιτητής δεν τον τιμώρησε, ο κ. Βρυωνίδης δεν μπορεί να παραπέμψει τον Αντρέ για να του δώσει…κίτρινη!

Τι στο καλό λογική είναι αυτή κ. Πετεβίνε, έπρεπε να κακίσετε τον Ντε Βιτσέντι που επανειλημμένα απέδειξε το χαρακτήρα του, όχι να τον δικαιολογείται! Χωνέψτε το κύριοι προπαγανδιστές πως δεν μπορεί να περνάει πάντα το δικό σας. Τουλάχιστον μην το παίζεται θιγμένοι και μην παρασύρετε τον κόσμο με κανονισμούς της φαντασίας σας.

ΥΓ: Έτσι είναι όταν έχεις τα ΜΜΕ να σε καλύπτουν, να σε εξυμνούν και να προπαγανδίζουν ενάντια σε όλους σου τους αντιπάλους.