Home TOP NEWS Θέλει καρδιά και καρύδια

Θέλει καρδιά και καρύδια

ag22-omonoia-aek (118)


Δύσκολο θα είναι το απόγευμα του Σαββάτου για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Κόντρα στον πρωτοπόρο, ο οποίος παραδοσιακά στα αιώνια ντέρμπι έχει τη βοήθεια του “κοινού με τα μαύρα”, αλλά και σε ένα γήπεδο που στη συντριπτική του πλειοψηφία θα έχει Αποελίστες, μιας και πολλοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αρνούνται να γράψουν στοιχεία στο εισιτήριο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο μεγάλο ντέρμπι αποφασισμένη να κερδίσει, να ανατρέψει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα και να δει τη συνέχεια αισιόδοξα.

Τόσες μέρες κάνουμε λόγο για τη τακτική στο αιώνιο ντέρμπι, τονίζοντας πως ο Μιλόγεβιτς πρώτιστα θα κοιτάξει να μην δεχθεί γκολ. Ότι κι αν αποφασίσει τακτικά πάντως ο κόουτς, αν οι παίκτες του δεν παρατάξουν το απαιτούμενο πάθος δεν πρόκειται να του βγει. Παιχνίδια σαν αυτό του Σαββάτου, θέλουν καρδιά, θέλουν και καρύδια. Απαιτούν παίκτες που θα μείνουν ανεπηρέαστοι από το κοινό του αντιπάλου, συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του προπονητή τους και προσηλωμένοι στο μεγάλο στόχο του διπλού.

Λένε συχνά οι ειδικοί πως αυτά τα παιχνίδια, τα κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει χίλια κίνητρα να πάρει το παιχνίδι με κυριότερο ότι έχει να κερδίσει τον αιώνιο 12 ματς. Καιρός να αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και για να γίνει αυτό, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι για όλα.