Home TOP NEWS Το μυαλό στο ντέρμπι

Το μυαλό στο ντέρμπι

ag22-omonoia-aek (120)


Το έχουμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, πάντα πριν από κρίσιμα ντέρμπι, να βρίσκουμε 1002 άλλα να ασχολούμαστε και να μαλώνουμε. Αυτή τη φορά, το θέμα των εισιτηρίων ήταν βέβαια σοβαρό, μια μέρα πριν από το παιχνίδι όμως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, για αυτό ας το αφήσουμε προσωρινά στην άκρη. Ας συγκεντρωθούμε όλοι στον αγώνα, ο κάθε ένας να βοηθήσει από το πόστο που μπορεί και να δώσουμε όλο μας το είναι για το διπλό. Για τα υπόλοιπα θα έχουμε χρόνο και αργότερα.

Εδώ και μέρες ασχολούμαστε σχεδόν αποκλειστικά με τα εισιτήρια και τα προσωπικά δεδομένα. Λογικό είναι, αλλά αυτό εξυπηρετεί το Αποέλ, που έχει το μυαλό μόνο στο ντέρμπι. Ο Μιλόγεβιτς και ο Βαζέχα είναι έμπειροι σε τέτοιες καταστάσεις και θέλουμε να πιστεύουμε πως κράτησαν την ομάδα ανεπηρέαστη και προσηλωμένη στο μεγάλο στόχο. Στο τέλος της ημέρας μπάλα παίζουν αυτοί και μπορεί να μην έχουν στο πλευρό τους το 12ο παίκτη, αλλά έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν.

Όσο για τους υπόλοιπους, είναι τόσο περίπλοκο το θέμα των εισιτηρίων και των προσωπικών δεδομένων (γνωρίζοντας ότι έρχεται και ο νόμος Ιωνά) που δεν πρόκειται να το λύσουμε μια μέρα πριν τον αγώνα. Απλά σαν γενικό σχόλιο, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε πως η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να έχει σταθερή κοινή γραμμή επί του θέματος. Και όσο μεταξύ μας η κατάσταση είναι τόσο άστατη, τέτοια γραμμή δεν πρόκειται να βρεθεί.