Home TOP NEWS Το πρώτο βήμα είναι η πίστη

Το πρώτο βήμα είναι η πίστη

ag22-omonoi-aek-fin (7)


“Αυτό που με ευχαριστεί πολύ είναι πως πιστέψαμε. Πρέπει να πιστεύουμε και τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως είναι καλή ομάδα.”

Η πιο πάνω, ήταν η ατάκα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που ξεχωρίσαμε αμέσως μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές, όσο καλοί και να θεωρούν πως είναι, όσο καλά κι αν θεωρούν πως παίρνουν, όταν αδυνατούν να πάρουν τα αποτελέσματα που πρέπει ψυχολογικά πέφτουν. Κλονίζεται η αυτοπεποίθηση τους, πληγώνεται η πίστη τους στον εαυτό τους, την ομάδα και τους συμπαίκτες τους. Η νίκη επί της πρωτοπόρου, είναι αρκετή να τους πείσει πως είναι καλή ομάδα και αξίζουν περισσότερα! Και αυτή τη πίστη πρέπει να βγάλουν στο αιώνιο.

Η πίστη στις δυνάμεις τους είναι το πρώτο βήμα. Οι παίκτες μας πρέπει να αφήσουν στην άκρη την προϊστορία, τις όποιες επιτυχίες του αιωνίου και τις όποιες εξωτερικές βοήθειες ενδεχομένως να έχουν. Το Σάββατο στις 15:00 το απόγευμα θα παραταχθούμε 11 εμείς και 11 εκείνοι. Αυτοί θα παίξουν μπάλα και καλά κάνουμε να πιστέψουμε ότι τους έχουμε. Παρά τη διαφορά στον προϋπολογισμό, ο αιώνιος δεν έδειξε κάτι εντυπωσιακό και η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ θα φύγει από το ΓΣΠ με ένα διπλό που θα κάνει το πρωτάθλημα τρελό.