Home TOP NEWS Η καλύτερη υπενθύμιση

Η καλύτερη υπενθύμιση

AG28-apoel-omonoia (137)


Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, για αυτό ας μην κρυβόμαστε. Μετά τη χθεσινή του νίκη, το Αποέλ έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κατακρίβιαν η ιστορία έχει δείξει πως οι πιθανότητες για να το χάσει είναι πολύ λίγες κι ας απομένουν 7 αγωνιστικές γεμάτες ντέρμπι. Αν τελικά επαληθευτούν τα προγνωστικά, θα είναι ο 4ος συνεχόμενος τίτλος του Αποέλ και 25 της ιστορίας του. Όσο κι αν μας πονά η προηγούμενη πρόταση, πρέπει να αποτελεί την καλύτερη υπενθύμιση ότι απαιτούνται έργα και άμεσα.

Απαιτούνται ενέργειες προς τη σωστή κατεύθυνση, γιατί εδώ και πολλά χρόνια δουλεύουμε λανθασμένα και περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα. Κάποτε τα πρωταθλήματα ήταν 19-17 υπέρ μας, για να φτάσουμε στο 20-25 χρειάζονται πολλά χρόνια και πολλά λάθη. Αδυναμία αντίληψης της ανεπάρκειας και των αδυναμιών στον τρόπο λειτουργίας. Δυσκινησία και συνεχής άρνηση στην εξέλιξη και στον εκσυγχρονισμό. Ναι το Αποέλ όλα αυτά τα χρόνια έλεγξε και το παρασκήνιο. Η αλήθεια όμως είναι πως του ανοίξαμε διάπλατα το δρόμο.

Είτε τον Απρίλιο, είτε ο Μάιο το σωματείο έχει εκλογές. Θα υπενθυμίσουμε άλλη μια φορά την ανάγκη για εκλογή διοίκησης κοινής αποδοχής, η οποία θα έχει συγκεκριμένο πλάνο για αλλαγές στη δομή και τη νοοτροπία του σωματείου και κυρίως τη φρεσκάδα και τη διάθεση να το υλοποιήσει παρά τις δυσκολίες που θα είναι αρκετές. Μέχρι τότε, πολλή δουλειά έχει και ο Νταμπίζας. Γιατί το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν χρειάζεται μόνο κάποιον που θα βρίσκει παίκτες, αλλά σωστή στελέχωση, οργάνωση, καταμερισμό εργασιών.