Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Με ανησυχεί η ανευθυνότητα”

Μιλόγεβιτς: “Με ανησυχεί η ανευθυνότητα”

AG29-salamina-omonoia-Vladan-Milojevic (92)


Δεν αρέσει στον Μιλόγεβιτς το ότι οι παίκτες του παίζουν ανεύθυνα σαν να είναι παιχνίδι της γειτονιάς. Ο Σέρβος προπονητής φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος στο φινάλε.

Μιλόγεβιτς: Καταρχήν θα ευχηθώ καλή ανάρρωση στο Φούσκο που τραυματίστηκε ελπίζω όχι σοβαρά. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν και δεν είναι καλά. Για το παιχνίδι ξέραμε πως παίζουμε με μια ομάδα που δίκαια είναι στην 6άδα, που έχει σταθερότητα, είναι πολύ καλά δουλεμένη και στημένη. Δεν είχαμε καθόλου εύκολο έργο. Παρακαλώ να μην έρχεται η Τετάρτη, αφού πάντα χάνω κι άλλο παίκτη. Θα δώσω ρεπό αυτή τη βδομάδα. Παίξαμε πάλι χωρίς 5 παίκτες και χωρίς να υπολογίζω το Χριστοφή. Σήμερα δεχθήκαμε και κάρτες.
Σίγουρα θέλαμε το ματς, το ελέγξαμε είχαμε ευκαιρίες ακόμα και όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο. Με ανησυχεί που παίρνουμε κάρτες, χωρίς καμιά υπευθυνότητα σαν να είναι παιχνίδι στη γειτονιά και δεν το δέχομαι. Χάσαμε ευκαιρίες κλασσικές και από τη στιγμή που δεν κάναμε το 3-0, η Σαλαμίνα έχει ποιοτικούς παίκτες. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν κλασσική, αλλά κάναμε λάθη, το ένα το πληρώσαμε το άλλο όχι. Δικαιούμαστε τη νίκη. Έχουμε δυο εβδομάδες να προετοιμαστούμε, ελπίζω να επιστρέψουν οι τραυματίες γιατί είναι ένα ματς πολύ δύσκολο. Εύχομαι στη Σαλαμίνα να συνεχίσει το ίδιο, φαίνεται και στο γήπεδο πως είναι πολύ δουλεμένη και ξέρει τι θέλει. Έχουν ποιοτικούς παίκτες και τους εύχομαι κάθε καλύτερο.

Ντε Γιόγκε: Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε βαθμό, αλλά δεν σκοράραμε. Δεν είναι εύκολο να παίζει συνεχώς καλά. Είμαστε σε καλή θέση, μπορούμε να βελτιωθούμε, να δώσουμε ευκαιρίες σε νεαρούς, αλλά είναι σημαντικό και να μάθουμε. Στην ακαδημία έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν το έξτρα βήμα, αλλά δεν μπορούν να παίξουν όλοι. Η Σαλαμίνα έχει μέλλον, έχει παίκτες στους οποίους μπορείς να κτίσεις, αλλά βήμα βήμα. Ο Κούσουλος έκανε σημαντικό βήμα σήμερα, όπως και ο Νεόφυτος πως δεν μπορούν να κάνουν λάθη. Στο δεύτερο γκολ δεν αμυνθήκαμε σωστά, αλλά μαθαίνουν.