Home TOP NEWS Η ΑΕΚ έχει δικαιολογία, εμείς;

Η ΑΕΚ έχει δικαιολογία, εμείς;

AG33-omonoia-apoel (215)


Από χθες στην ΑΕΚ, μονολογούν πως τώρα κατάλαβαν πως παίζεται το παιχνίδι. Μόλις προσπάθησαν να κοντράρουν το Αποέλ, ο αιώνιος χρησιμοποίησε τακτικές που η πρωτάρα στον πρωταθλητισμό δεν μπορούσε ούτε να υποψιαστεί. Αποκορύφωμα προφανώς, οι επαφές με τον τεχνικό της ΑΕΚ Τόμας Κρίστιανσεν, που επέφερε αναστάτωση στην ομάδα της Λάρνακας, η οποία χθες προχώρησε στην πρόωρη αποδέσμευση του Δανού. Το Αποέλ ταυτόχρονα κάνει τη πάπια, λέει πως ουδέποτε μίλησε με τον Κρίστιανσεν αλλά τώρα που έμεινε ελεύθερος θα τον εξετάσει!

Με την κάλυψη συγκεκριμένων φερέφωνων ΜΜΕ, το Αποέλ κάνει προφανώς το κομμάτι του. Είτε αποκτήσει τελικά τον Κρίστιανσεν είτε όχι, η δουλειά του έχει γίνει και με το παραπάνω. Για  την “ηθική” της όλης υπόθεσης δεν πρόκειται να δεχθεί έτσι κι αλλιώς κριτική, οπότε κάνει ότι θέλει. Αφού ακόμα περνάνε τα παιχνίδια τους, γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Αυτοί μια χαρά εξυπηρετούν τα συμφέροντα του συλλόγου που υπηρετούν.

Η ΑΕΚ έχει τη δικαιολογία της πρωτάρας, εμείς που κάθε φορά την πατάμε με τα παιχνίδια τους τι δικαιολογία έχουμε; Μας την έκαναν με τον Εφραίμ, μας την έκαναν με εισιτήρια και ταυτότητες, μας την έκαναν εσχάτως με το Σκέμπρι ο οποίος ούτε καν μίλησε μαζί τους, την κάνουν πάντα βάζοντας πίεση στους διαιτητές. Εμείς, ύπνο βαθύ. Την έχουμε πάθει τόσες φορές κι ακόμα δεν καταφέραμε ούτε άμυνα να παίξουμε, πόσο μάλλον να βγούμε στην αντεπίθεση. Πάμε στα ματς μαζί τους σκεπτόμενοι οτιδήποτε άλλο και μοιραία χάνουμε.