Home TOP NEWS Βλάνταν: «Είμαστε ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένοι»

Βλάνταν: «Είμαστε ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένοι»

vm


Δεν κρύφτηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που τόνισε πως περίμενε την εικόνα του ματς να είναι κακή, λόγω της σωματικής και κυρίως της ψυχολογικής κούρασης της ομάδας. Τόνισε πάντως πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι δυο τεχνικοί:

Μιλόγεβιτς

Καλησπέρα και από μένα. Με τους συνεργάτες μου μιλήσαμε πριν το ματς και ξέραμε πως θα είναι πολύ δύσκολο. Ξέρετε πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι γιατί δώσαμε σε μεγάλο χρονικό διάστημα πολλά ντέρμπι. Ήρθε και το αποτέλεσμα με το Αποέλ που δεν το περιμέναμε και πέραν από τη φυσική κούραση, είχαμε και τη ψυχολογική κούραση να αντιμετωπίσουμε. Ήθελα να προετοιμάσω την ομάδα φρέσκια γιαυτό κάναμε αλλαγές. Προσπαθήσαμε και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, θέλαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα αλλά κάπου κάπου είμαστε πολύ κουρασμένοι ψυχολογικά. Φοβόμουν ειλικρινά τη Σαλαμίνα, φαίνεται πολύ δουλεμένη ομάδα που μπορεί να μην έχει στόχους, αλλά έχει παιδιά με μέλλον. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουν. Βγήκαμε Ευρώπη και ήταν στόχος μας, αλλά αυτές τις μέρες πρέπει να ξεκουραστούμε και σιγά σιγά να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια, τα δυο του πρωταθλήματος και το Τελικό. Περίμενα να ξεμπλέξουμε γιατί θέλω να δώσω χρόνο και σε άλλα παιδιά. Κάθε καλύτερο στη Σαλαμίνα στη συνέχεια. Είναι σίγουρο πως του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτεροι. Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα, με αγαπημένα πρόσωπα. Από Δευτέρα ξανά δουλειά.

Λαγκαδίτης

Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε δίκαια. Από τη πλευρά μας προσπαθήσαμε να σταθούμε καλά και θα είμαστε συνεπείς μέχρι το τέλος. Νομίζω πως προσπαθήσαμε πολύ τρέξαμε αρκετά και δουλέψαμε σωστά στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Όταν παίζεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ κάθε ολιγωρία στοιχίζει. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε δεν το κάναμε χάσαμε. Καλή επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ στο κύπελλο.