Home TOP NEWS Αλλαγές και ευκαιρίες

Αλλαγές και ευκαιρίες

ag24-omonoia-aris-Vladan-Milojevic (131)


Δεν αναμένεται να παρατάξει βασική εντεκάδα σήμερα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, λόγω του τελικού κυπέλλου. Ο Σέρβος προπονητής θα ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, θα δώσει ευκαιρίες σε άλλους, ενώ θα αξιοποιήσει το ματς και για να βρει ρυθμό ο Δημήτρης Χριστοφή.

Άμυνα

Στον άσσο ο Μπρανέσκου. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Όρσουλιτς και Καντούτσης, αν και δεν αποκλείεται να διατηρηθεί ο Φλορέσκου. Δεξιά ένας εκ των Φιλιώτη και Δημητρίου, λογικά ο πρώτος για λόγους ετοιμότητας. Αριστερά ο Χαφέζ. Υπάρχει ενδεχόμενο ο Φιλιώτης να βρεθεί αριστερά, αν ο κόουτς θέλει να ξεκινήσει και τους δυο νεαρούς.

Μεσαία Γραμμή

Ο Μαργκάσα επιστρέφει και θα πάρει χρόνο για να έχει λεπτά στα πόδια πριν το τελικό. Το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει μέσω αλλαγής, αφού μάλλον ξεκινούν Φυλακτού και Οικονομίδης. Χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του ματς, αναμένουμε να πάρει και ο Κατελάρης. Επιτελικός θα είναι ο Μπεμπέ. Στο ένα φτερό θα ξεκινήσει ο Χριστοφή και στο άλλο μάλλον ο Εζέ, για να προφυλαχθούν Κιρμ-Σέρινταν που είναι οι επικρατέστεροι να ξεκινήσουν στο τελικό.

Επίθεση

Ο Ρουσιάς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.