Home TOP NEWS Άλλη ΟΜΟΝΟΙΑ του χρόνου

Άλλη ΟΜΟΝΟΙΑ του χρόνου

kaz-telikos-apollonas-omonoia (210)


Έχουμε και λέμε: Μπρανέσκου, Εζέ, Ράμος, Κιρμ και Μπεμπέ είναι ήδη εκτός. Καντούτσης, Μπαντιμπαγκά οδεύουν κατά κει, αν και δεν πρέπει να αποκλείεται η έκπληξη με παραμονή του Ζίγκι. Σκέμπρι, Ασσίς και Ρομαρίκ δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο, έτσι το μέλλον τους δεν συνδέεται απαραίτητα με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Χαφέζ επιστρέφει στη Λιρς και τονίζει πως θέλει να ψαχτεί για αλλού, ο Κασμί είναι εδώ και καιρό ξένο σώμα. Δώδεκα παίκτες κι ακόμα δεν αναφέραμε 1-2 άλλους των οποίων η παρουσία πέρσι δεν ξεκαθαρίζει τη κατάσταση ούτε τους εγγυάται θέση στο ρόστερ. Είναι προφανές, άλλη ΟΜΟΝΟΙΑ θα βλέπουμε του χρόνου.

Το ότι οι μεταγραφές μας θα πλησιάσουν ή θα πιάσουν διψήφιο νούμερο, είναι σχεδόν σίγουρο ακόμα κι αν ανανεώσουν οι Ασσίς, Σκέμπρι, Ρομαρίκ. Θα μας πείτε μια ομάδα που για 3η συνεχόμενη χρονιά δεν πιάνει 3άδα, προφανώς έχει και θέμα ποιότητας και επιβάλλονται οι αλλαγές. Επιβάλλονται εφόσον θα έρθουν καλύτεροι απαντάμε εμείς και για αυτό άλλωστε έχει προσληφθεί ο Νταμπίζας. Πιο κάτω μια πρώτη εκτίμηση για το πως θα φαίνεται το ρόστερ του χρόνου. Με ερωτηματικά όσοι δεν συνεχίζουν σίγουρα:

Τερματοφύλακες: Παναγή, Γιωργαλλίδης, μεταγραφή (ή από ακαδημία)

Δεξιά Μπακ: Καρλίτος, Δημητρίου, Φιλιώτης

Αριστερά Μπακ: Μεταγραφή (ή Χαφές), Φιλιώτης

Κεντρικοί αμυντικοί: Ρούνιε, Ρομαρίκ (?), Όρσουλιτς (?), Κονομής, μεταγραφή (?)

Αμυντικοί μέσοι: Φλορέσκου, Μαργκάσα, Οικονομίδης, Φυλακτού, Κατελάρης, μεταγραφή

Επιτελικοί Μέσοι: Ασσίς, μεταγραφή

Ακραίοι μεσοεπιθετικοί: Χριστοφή, Σέρινταν, μεταγραφή, μεταγραφή

Επιθετικοί: Σκέμπρι (?), Ρουσιάς, μεταγραφή

Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σε περισσότερες από μια θέσεις. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιες μεταγραφές να ανατραπούν, αν ο Νταμπίζας με το προπονητή αποφασίσουν πως μπορεί να δώσει λύσεις κάποιο από τα παιδιά της ακαδημίας, ή αυτοί που ήταν δανεικοί.