Home TOP NEWS Ασσίς και Σκέμπρι τα εσωτερικά ανοικτά μέτωπα

Ασσίς και Σκέμπρι τα εσωτερικά ανοικτά μέτωπα

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS-assis (135)


Πέραν του προπονητή και των μεταγραφικών, ο Νίκος Νταμπίζας έχει και δυο άλλα πολύ σοβαρά, αυτή τη φορά εσωτερικά θέματα να διαχειριστεί. Αναφερόμαστε ασφαλώς στο μέλλον των Νούνο Ασσίς και Αντρέ Σκέμπρι. Δυο παικτών βαρόμετρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ των τελευταίων ετών, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν αύριο Τρίτη! Και οι δυο έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και αναμένουν την πρόταση του τεχνικού διευθυντή.

Με την επιστροφή του ο Νίκος Νταμπίζας σχεδιάζει να συναντηθεί με τους δυο παίκτες πρόσωπο με πρόσωπο. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν προς τη πρόθεση του να κρατήσει τόσο τον Ασσίς όσο και το Σκέμπρι στο ρόστερ, όσο όμως δεν καταθέτει τις προτάσεις τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Στη περίπτωση του Νούνο θέλει να εξηγήσει το ρόλο του Πορτογάλου σταρ στη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ. Όσον αφορά το Σκέμπρι, θέλει να γεφυρώσει την οικονομική διαφορά για να είναι όλες οι πλευρές ικανοποιημένες.

Το βέβαιο είναι πως από τη στιγμή που ήδη έχει να ψάξει και να κλείσει αρκετούς πρωτοκλασάτους, ο Νταμπίζας δεν θέλει να προσθέσει άλλους δύο. Ασσίς και Σκέμπρι αποδεδειγμένα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τέτοιους παίκτες, ειδικά όταν θέλουν να μείνουν, δεν τους χάνεις. Οι επόμενες μέρες φέρνουν εξελίξεις.