Home TOP NEWS Δεν θα πάρει πολύ περισσότερο

Δεν θα πάρει πολύ περισσότερο

eleftheropoulos


Δεν πρόκειται να πάρει πολύ ακόμα το θέμα προπονητή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η προετοιμασία ξεκινάει σε δέκα περίπου μέρες και όσο δεν ανακοινώνεται ο κόουτς, ο προγραμματισμός είναι αναγκαστικά σε παύση. Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να τελειώνει με το θέμα στη μέση παρά στο τέλος της βδομάδας και θεωρούμε πως το πιο πιθανόν είναι το αργότερο μέχρι τη Πέμπτη το βράδυ να ξέρουμε ποιος θα διαδεχθεί τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Φαβορί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος ρώτησε είχε κουβέντα με τον τεχνικό διευθυντή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ρώτησε γενικώς για το τωρινό επίπεδο στη Κύπρο και τη κατάσταση στην ομάδα μας. Είναι ακόμα δεσμευμένος με τη Βέροια, κάτι που περιπλέκει κάπως τα πράγματα, αυτό που βγαίνει όμως από Ελλάδα, είναι πως αν όντως είναι ο εκλεκτός του Νταμπίζα, θα βρει τον τρόπο να κατηφορίσει προς το νησί μας.

Ο τεχνικός μας διευθυντής, φέρεται σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες να έχει και ένα κρυφό άσσο στο μανίκι. Αν θα τον τραβήξει και ο προπονητής μας θα είναι όνομα που θα έρθει από την εξωτερική, ή αν θα είναι εν τέλη ο Ελευθερόπουλος, θα μάθουμε λίαν συντόμως!