Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχασε έδαφος ο Ελευθερόπουλος, νέα ονόματα στο προσκήνιο

Έχασε έδαφος ο Ελευθερόπουλος, νέα ονόματα στο προσκήνιο

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (18)


Φτάνει στο τέλος του το σήριαλ “προπονητής”; Ελπίζουμε, γιατί έχει ήδη αρχίσει να κουράζει! Ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει σήμερα στο νησί μας και ευχή όλων μας, να φέρει τις “εξελίξεις” που ακούμε εδώ και 10-12 μέρες. Ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε επαφές με υποψήφιους προπονητές σε Ελλάδα και Γερμανία και σήμερα θα θέσει ενώπιον διοικητικού συμβουλίου τις απόψεις και τις αποφάσεις του. Μέχρι αργά το απόγευμα, ίσως η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει προπονητή. Ακόμα και το “αύριο” πάντως μοιάζει μακριά.

Αυτός σύμφωνα με τις χθεσινοβραδινές πληροφορίες, μάλλον δεν θα είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο Ελλαδίτης ενδιαφέρεται και ενδιαφέρει, δεσμεύεται όμως με συμβόλαιο με τη Βέροια το οποίο δύσκολα θα λυθεί, αν και ο ίδιος θα το προσπαθήσει. Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, η υποψηφιότητα του τεχνικού της Βέροιας απομακρύνεται (εκτός κι αν σπάσει σήμερα το συμβόλαιο) και ήδη έχουν περάσει άλλα ονόματα στο προσκήνιο όπως αυτό του Γιώργου Γεωργιάδη. Και αυτός νεαρός και αυτός φιλόδοξος και αυτός όμως με μικρή εμπειρία στους πάγκους μεγάλων ομάδων. Ο Νταμπίζας δείχνει προτίμηση σε αυτού του είδους προπονητές, μένει να δούμε αν θα του βγει.

Πέραν πάντως του Ελευθερόπουλου και του Γεωργιάδη, φαίνεται πως υπάρχει κι άλλο όνομα με σοβαρές πιθανότητες. Αν αυτός είναι ο Στράικος Βεργέτης που έπαιξε σε διάφορα ρεπορτάζ ή ο “Γερμανός” που γράφτηκε τις τελευταίες μέρες, μάλλον θα μάθουμε κατά τη διάρκεια της μέρας.