Home TOP NEWS Έφυγαν οι εύκολοι, τώρα οι “περίπλοκοι”

Έφυγαν οι εύκολοι, τώρα οι “περίπλοκοι”

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (21)


Οι χθεσινές ανακοινώσεις αποχώρησης των Μπεμπέ, Ράμος και Κιρμ, ήρθαν να προστεθούν σε αυτή του Βίνσεντ Εζέ μια μέρα νωρίτερα. Η μη συνέχιση της συνεργασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές ήταν αναμενόμενη και μάλλον εύκολη. Οι τρεις δεν είχαν συμβόλαιο, ο τέταρτος είχε αλλά χαμηλό, κάτι που έκανε τη λύση του κοινή συναινέση εύκολη υπόθεση. Ο Νταμπίζας έχει πλέον μπροστά του τα πιο δύσκολα, τα πιο περίπλοκα, είτε αφορούν παραμονή είτε αποδέσμευση.

Ξεκινάμε από τις ενδεχόμενες παραμονές. Ο Σκέμπρι θέλει και τον θέλουμε, θέλει όμως και αύξηση στο συμβόλαιο και θα έχει συνάντηση με το τεχνικό διευθυντή αφού οι δυο άντρες επιστρέψουν στη Κύπρο. Μέχρι τότε ο Ελλαδίτης θα μιλάει με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Ο Νούνο Ασσίς επίσης επιθυμεί να παραμείνει στο ρόστερ και ο Νταμπίζας με την επιστροφή του θα του εξηγήσει το ρόλο του τη νέα χρονιά και θα του προτείνει παραμονή. Τέλος και ο Ρομαρίκ θέλει να μείνει, και γεμίζει αυτή την εποχή τις μπαταρίες του με διακοπές στην Αμερική! Οι προθέσεις του Νταμπίζα δεν είναι σαφείς σχετικά με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Από κει και πέρα περίπλοκες είναι και οι υποθέσεις παικτών με συμβόλαιο που ίσως να μην είναι του χρόνου στο ρόστερ. Πιο τρανταχτό όνομα ο Μπαντιμπαγκά, ο οποίος φαίνεται να πληρώνει την εξωγηπεδική του ζωή. Πέραν του Ζίγκι, δεν έγινε γνωστό τι θα γίνει με τους Καντούτση και Όρσουλιτς, η περσινή τους προσφορά όμως τους φωτογραφίζει κοντά στη πόρτα της εξόδου. Σε τέτοια περίπτωση ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής πρέπει να βρει μαζί τους τη χρυσή τομή για να λυθεί το συμβόλαιο.

Τέλος έχουν εκπνεύσει οι δανεισμοί των Χαφές και Μπρανέσκου. Ο Αιγύπτιος ήδη δήλωσε πως θέλει να πάει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα, ο Ρουμάνος ότι θέλει να πάει κάπου που θα παίζει. Δύσκολα θα παραμείνουν στο ρόστερ και η αλήθεια είναι πως ο Νταμπίζας μοιάζει ήδη μα ψάχνει αλλού.