Home TOP NEWS Έμειναν, να αξιοποιηθούν κατάλληλα!

Έμειναν, να αξιοποιηθούν κατάλληλα!

AG36-omonoia-apollonas-fliotis-filiwtis (104)


Μετά τον Αντρέα Παναγιώτου, ήταν σειρά του Μάριου Δημητρίου και του Παντελή Κονομή να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τρεις νεαροί Κύπριοι, οι δυο από την ακαδημία μας και ο τρίτος πριν κλείσει τα 18 του στο δυναμικό μας. Τρεις παίκτες τους οποίος ο Νταμπίζας έκρινε πως πρέπει να κρατήσει στο ρόστερ, άρα σημαίνει πως θεωρεί πως μπορούν να βοηθήσουν. Πλέον πρέπει να αξιοποιηθούν κατάλληλα και να μην έχουν τυπική παρουσία στο ρόστερ.

Θα σταθούμε περισσότερο στους Παναγιώτου και Κονομή, μιας και ο Μάριος τις τελευταίες δυο σαιζόν, έχει πάρει αρκετές συμμετοχές (θυμίζουμε πως ήταν βασικός και σε ευρωπαϊκό αγώνα) και ήδη αποτελεί ένα ποδοσφαιριστή που φωνάζει παρόν όταν του ζητηθεί. Εκείνο που θα ψάξει είναι περισσότερες συμμετοχές, η περίπτωση του όμως είναι οπωσδήποτε διαφορετική από τους άλλους δυο, ενώ είναι 3 χρόνια μεγαλύτερος τους.

Φιλιώτης και Κονομής λοιπόν, θα προσπαθήσουν φέτος να πάρουν όσο το δυνατό περισσότερα λεπτά στα πόδια τους και να αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι του ρόστερ. Ο Φιλιώτης θα κληθεί να δώσει βάθος στα δυο άκρα της άμυνας και ο Κονομής στο κέντρο της τελευταίας γραμμής. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και αρχίζουν μάλιστα σε ένα μήνα, είναι δεδομένο πως θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να παίξουν και πρέπει να είναι έτοιμοι!