Home TOP NEWS Κάποιοι δυστυχώς θα μείνουν εκτός γηπέδου

Κάποιοι δυστυχώς θα μείνουν εκτός γηπέδου

Gate9-Tsireio (1)


Ξεκινάει αύριο η προπώληση των εισιτηρίων για το τελικό κυπέλλου με τον Απολλωνα. Τα 6038 αναμένεται να αποδειχθούν πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού ως γνωστόν είναι η λαοφιλέστερη ομάδα στη Κύπρο. Κάποιοι δυστυχώς θα μείνουν αναγκαστικά εκτός γηπέδου και θα δουν το παιχνίδι από τη τηλεόραση. Ελπίζουμε πως θα τους δώσει τουλάχιστον η ομάδα το δικαίωμα να πανηγυρίσουν ένα τίτλο!

Σχετικά με το θέμα μίλησε και ο Αντρέας Δημητρίου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έκρυψε τη στεναχώρια του που κόσμος που αγαπά πραγματικά την ομάδα, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν του. Πιο κάτω τα όσα δήλωσε το Σάββατο το απόγευμα:

«Δυστυχώς μόνο 6000 εισιτήρια έχουμε στη διάθεση μας. Χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ δεν θα πάνε γήπεδο και δεν θα δουν τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Θέλαμε να πάρουμε περισσότερο κόσμο. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους πως κάποιοι θα μείνουν εκτός. Τη Τρίτη ξεκινάει η προπώληση και έχουμε δώσει τις λεπτομέρειες και περιμένουμε να εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια».