Home TOP NEWS Κάψα…τόση για να το σηκώσει

Κάψα…τόση για να το σηκώσει

AG36-omonoia-apollonas (107)


Τίποτα άλλο δεν υπάρχει στο μυαλό. Στις τρεις μέρες που μεσολαβούν μέχρι την Τετάρτη θα κοιμούνται και θα ξυπνούν με ένα μόνο πράγμα στο μυαλό: Πως η κούπα θα… κοιμηθεί το βράδυ στην Παπανικολή.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ, goal.com.cy

Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Η έξοδος στην Ευρώπη έχει επιτευχθεί, τώρα στόχος είναι ένας και μοναδικός, το κύπελλο! Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν την ευκαιρία σε 72 και κάτι ώρες να γίνουν ήρωες στα μάτια των φίλων τους. Η κατάκτηση του 15ου κυπέλλου στην ιστορία του συλλόγου δεν είναι πλέον στόχος, αλλά αυτοσκοπός.

Η κάψα είναι τόσο μεγάλη για να κλείσει η σεζόν με τρόπο ονειρικό. Λόγοι πολλοί και σοβαροί μα πιο σημαντικοί είναι τέσσερις (συν ένας). Πρώτο γιατί τέσσερα χρόνια χωρίς… ασημικό είναι πολλά για μία ομάδα της εμβέλειας του «τριφυλλιού».

Δεύτερο για να το αφιερώσουν στον κόσμο τους που είναι πάντα στο πλευρό τους και δεν λυγίζει ούτε από αποτυχίες, ούτε από αντιξοότητες. Τρίτο για την επόμενη μέρα. Άλλο είναι να κλείνεις τη χρονιά κυπελλούχος και άλλο με άδεια χέρια.

Τέταρτο για να αποδείξουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στον Νίκο Νταμπίζα πως δικαιούνται θέση στο ρόστερ και στη νέα σεζόν. Α, και κάτι ακόμη. Γιατί είναι κρίμα και άδικο ο τεράστιος Νούνο Ασίς να κρεμάσει (όπως είπε) τα παπούτσια χωρίς να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ.