Home TOP NEWS Περιμένουν ενημέρωση, για δυο λόγους

Περιμένουν ενημέρωση, για δυο λόγους

ag31-apollon-omonoia-v (33)


Δυο εβδομάδες ακριβώς πριν τον τελικό κυπέλλου, ο κόσμος περιμένει ενημέρωση για τα εισιτήρια, ενώ οι δύο μονομάχοι αναμένουν απάντηση για ένα πολύ σοβαρά θέματα. Όσον αφορά το θέμα των εισιτηρίων του τελικού εκκρεμεί η τελική απόφαση για το “καπελάκι” στην τιμή, όπως και η έναρξη της προπώλησης. Το δεύτερο αφορά την κοινή πεποίθηση των δυο ομάδων για κάθοδο ξένων διαιτητών, έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η προκατάληψη.

Ξεκινώντας από τα εισιτήρια η κάθε ομάδα θα παραλάβει κάτι περισσότερο από 6000. Η τιμή πώλησης τους έχει οριστεί στα 20 ευρώ (ενώ αναμένεται να προστεθεί ένα ποσό ως “καπελάκι” και μαζί θα δίνεται μια φανέλα), οι φίλοι όμως των δυο ομάδων αγωνιούν για την ημερομηνία διάθεσης. Ειδικά στη περίπτωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα 6038 εισιτήρια είναι πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας και αναμένεται να μετατραπούν σε μαγικά χαρτάκια.

Για τους διαιτητές τώρα, πρέπει μάλλον να θεωρείται δεδομένη η κάθοδος ξένων. Έχει καταστεί άλλωστε πάγια τακτική της ΚΟΠ να φέρνει ξένους στο τελικό, μένει να ανακοινωθεί και επίσημα και να δούμε ποιος θα κληθεί να διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι.