Home TOP NEWS Πιο σημαντικοί οι ομαδικοί τίτλοι

Πιο σημαντικοί οι ομαδικοί τίτλοι

ag31-apollon-omonoia-v (23)


Έντονη παρουσία είχε ψες στα βραβεία του ΠΑΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Παναγή αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη εντεκάδα του πρωταθλήματος. Εκεί ήταν και ο Νούνο Ασσίς, ενώ ο Σέρινταν πήρε βραβείο για 2ο πιο ωραίο γκολ. Πέρσι κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος ήταν ο Ασσίς. Τα ατομικά βραβεία αποτελούν επιβράβευση για τις προσπάθειες κάθε ποδοσφαιριστή. Στο τέλος όμως, στην ιστορία μένουν οι ομαδικοί τίτλοι. Και από αυτούς τα τελευταία χρόνια απουσιάζουμε.

Την Τετάρτη η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε αυτούς. Ο Κίλιαν Σέρινταν, γνωστός για τη νοοτροπία νικητή που διαθέτει, ξεκαθάρισε πως χαρούμενος θα είναι μόνο αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κατακτήσει το κύπελλο και όχι για μια ατομική διάκριση. Έτσι πρέπει να σκέφτονται όλοι, να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν, να φέρουν τη κούππα στην οδό Παπανικολή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Τετάρτη επιβάλλεται να είναι κυπελλούχος για ένα σωρό λόγους! Και πιστέψτε μας αν δεν τα καταφέρει, κανείς δεν θα θυμάται τις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ!

Θέλουμε τίτλους, τους έχει ανάγκη το πετσί μας και το DNA μας. Αρχίζοντας από τη Τετάρτη, πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ξανά σαν μεγάλη ομάδα, σαν τιτλοσυλλέκτες. Ο πήχης πρέπει να μπει ψηλά και να παραμείνει ψηλά. Συγχαρητήρια σε όσους βραβεύθηκαν ψες, τα σημαντικά όμως είναι στη Λεμεσό, μέσα της επόμενης βδομάδας.