Home TOP NEWS Προτιμά ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μανούσος

Προτιμά ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μανούσος

giorgos-manousos


Το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Μανούσος τονίζοντας πως μίλησε με το Νίκο Νταμπίζα, αλλά και ότι τον τιμά που τον κοιτάει η ομάδα μας. Ο Μανούσος δέχθηκε πρόταση ανανέωσης από την ομάδα που τον είχε στο δυναμικό της, την ΑΕΛ Καλλονή, με ετήσιες απολαβές 80.000 ευρώ. Έχει επίσης προτάσεις από άλλες ομάδες της SuperLeague, οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ο ίδιος προτιμάει να κατηφορίσει στο νησί μας και να βάλει τριφύλλι στο στήθος.

Όπως γίνεται αντιληπτό από την πρώτη παράγραφο, το κασέ του δεν είναι αποτρεπτικό για τα δεδομένα μας. Εκείνο που μένει είναι πρώτον να αποκτηθεί προπονητής και να εγκρίνει την ένταξη του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού μπορεί να αρέσει στο Νταμπίζα, αλλά δεν σημαίνει πως το ίδιο θα ισχύει και για το νέο κόουτς. Επίσης, σημαντικό είναι να δούμε κι αν σχετίζεται η περίπτωση του με την ενδεχόμενη ανανέωση συμβολαίου του Σκέμπρι. Ότι θα αποκτήσει φορ η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δεδομένο, θα είναι αυτός ο Μανούσος όμως ή απλά ο Νταμπίζας τον κοιτάει σε περίπτωση που στραβώσει του Σκέμπρι;

Ο Μανούσος φέτος αγωνίστηκε σε 29 αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε έξι γκολ. Στα πέντε χρόνια παρουσίας του στην Καλλονή αγωνίστηκε σε 147 αγώνες και πέτυχε 36 γκολ. Προηγουμένως έπαιξε στον ΟΦΗ (35 ματς, 8 γκολ) και τον Αιολικό (65 ματς, 16 γκολ).