Home TOP NEWS Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ για επενδυτές από Αγγλία

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ για επενδυτές από Αγγλία

geri1


Ο Πέτρος Παπαγιώργης στο 24sports.com.cy συνεχίζει το θέμα με τους Αγγλοκύπριους επενδυτές για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σήμερα μιλάει για πρόταση συνεργασίας που έχουν κάνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι Αγγλοκύπριοι ιδιοκτήτες εταιρείας ακινήτων, προτείνουν συνεργασία των δυο πλευρών μέσω της δημιουργίας εταιρείας, με το 51 τοις εκατόν του ποσοστού των μετοχών να ανήκει στο σωματείο.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ: «Θέτουν δε ως προϋπόθεση, όπως ο Πρόεδρος του ΔΣ και ο Αντιπρόεδρος, να είναι συνεργάτες δικής τους επιλογής. Φέρονται δε διατεθειμένοι, να επενδύσουν ένα σημαντικό ποσό (ως πρώτη δόση) για την ανέγερση σύγχρονου αθλητικού προπονητικού κέντρου στο «Ηλίας Πούλλος» στο Γέρι!»

Επίσης αναφέρεται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταθέσει αίτηση για πολεοδομική άδεια για Σύγχρονο Αθλητικό κέντρο στο «Ηλίας Πούλλος». Λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών που παρουσιάζονται για αξιοποίηση της γης στις «Χαλεπιανές», η ΟΜΟΝΟΙΑ, μελετά σοβαρά την πιθανότητα ανέγερσης αθλητικού κέντρου στο χώρο του «Ηλίας Πούλλος».

«Ήδη το σωματείο έχει υποβάλει από τον περασμένο Μάρτιο προς το επαρχιακό τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως Λευκωσίας, αίτηση για χορήγηση της υπό της νομοθεσίας προβλεπόμενης πολεοδομικής άδειας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν των τριών γηπέδων προπόνησης στο χώρο της περιοχής Γερίου, διαθέτει άλλο ένα τεμάχιο γης, αρκετά μεγάλο σε έκταση που αποτελεί προέκταση του τρίτου (κάτω) γηπέδου. Τεμάχιο, που μπορεί και αυτό να αξιοποιηθεί, επεκτείνοντας τον διαθέσιμο, επί του παρόντος, χώρο».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αυτά είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα. «Οι Αγγλοκύπριοι επενδυτές έχουν απευθύνει την πρόταση, με κύριο περιεχόμενο την ανέγερση αθλητικού κέντρου, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κινήσει τις διαδικασίες, ακριβώς για το ίδιο πράγμα. Αυτό που αναμένεται είναι η αντίδραση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην επιθυμία των Αγλοκυπρίων για συνεργασία. Σε μια τέτοια περίοδο που το νησί μας γενικότερα, ψάχνει απεγνωσμένα επενδυτές, η ευκαιρία δείχνει (θεωρητικά) πολύ καλή».