Home TOP NEWS Στοίχημα για Νταμπίζα

Στοίχημα για Νταμπίζα

Diaskepsi-Nikos-Dabizas (24)


ΜΑΧΗ με τον… χρόνο φαίνεται ότι θα δώσει ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Νίκος Νταμπίζας, για να προλάβει να ετοιμάσει ένα αξιόλογο ρόστερ το οποίο θα μπορεί να αγωνιστεί στα πρώτα ευρωπαϊκά παιγνίδια ξεπερνώντας τους πρώτους αντιπάλους, για να μπορέσει η ομάδα να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ.

Της Στέλλας Σωκράτους, sport-fm.com.cy

ΑΠΟΛΥΤΑ συμπληρωμένο, δύσκολα θα είναι το ρόστερ, αλλά στόχος είναι τουλάχιστον σε βασικές θέσεις να μην υπάρχουν ελλείψεις και να υπάρχουν επιλογές για τον προπονητή, ώστε να μπορεί να καταρτίσει μια αξιόλογη ενδεκάδα.

ΠΡΟΣ ΤΟ παρών το μόνο που βλέπουμε είναι αποχωρήσεις από το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πολλά δημοσιεύματα (ή αναδημοσιεύσεις αν θέλετε από ελλαδικά σάιτ, χωρίς καν να μπουν στον κόπο κάποιοι να τα διερευνήσουν…) για «ενδιαφέρον» του «τριφυλλιού» για πάνω από δώδεκα παίκτες…

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ λοιπόν που τίθεται, από την στιγμή που έχουν προκύψει τόσες πολλές αποχωρήσεις, την ίδια ώρα που ακόμη δεν υπάρχουν προσθήκες και συνεπώς το ρόστερ είναι ελλιπέστατο, είναι αν θα προλάβει τα χρονοδιαγράμματα ο Νίκος Νταμπίζας και επίσης αν θα μπορέσει να στελεχώσει το ρόστερ με τους κατάλληλους ή με καλύτερους ποδοσφαιριστές από αυτούς που έφυγαν.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ σίγουρα αυτή είναι, αλλά για να μπορέσει να τα πετύχει όλα αυτά ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (να μην ξεχνάμε ότι εκκρεμεί ακόμη και το θέμα προπονητή) θα πρέπει να κινηθεί άμεσα. Εκτός και αν έχει ήδη συμφωνήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές και απλώς περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να τους ανακοινώσει, καλύπτοντας αρκετό δρόμο… Πάντως στις 20 Ιουνίου (σε 25 δηλαδή μέρες) οι «πράσινοι» θα πρέπει να δηλώσουν στην ΟΥΕΦΑ τον κατάλογο των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν στον α’ προκριματικό γύρο. Για να δούμε αν θα κερδίσει το… στοίχημα ο Νίκος Νταμπίζας…