Home TOP NEWS Θέλει να κρατήσει το Σκέμπρι

Θέλει να κρατήσει το Σκέμπρι

AG34-omonoia-salamina-schembri (76)


Θετική είναι η άποψη του τεχνικού διευθυντή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Νίκου Νταμπίζα για τον Αντρέ Σκέμπρι. Ο Ελλαδίτης θέλει να κρατήσει τον Μαλτέζο στην ομάδα μας, αφού είναι μέσα στους παίκτες που ξεχώρισε πως μπορούν να προσφέρουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει στο μυαλό του. Μιλώντας στη παρουσίαση έκανε αναφορά δυο φορές στον πρώτο σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την μια έμμεσα την άλλη άμεσα.

Εμμέσως, τόνισε πως η απόδοση στο τελικό δεν είναι κριτήριο παραμονής ή απομάκρυνσης από την ομάδα. Μιλούσε για όλο το ρόστερ, στο πίσω μέρος του μυαλού του όμως είχε ένα συγκεκριμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών, ανάμεσα τους και ο Αντρέ Σκέμπρι. Άμεσα, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως από τη στιγμή που ο Αντρέ δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι συζητήσεις ξεκινάνε από μηδενική βάση. Τώρα αν ο Σκέμπρι είναι διατεθειμένος να περιμένει την επιστροφή Νταμπίζα θα δούμε.

Για την ώρα βρίσκεται στη Μάλτα, για να τελέσει το γάμο του. Όπως τονίζει ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, δίνει προτεραιότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως όλα είναι πιθανά.