Home TOP NEWS Θέλει να πέσει η αυλαία με νίκη

Θέλει να πέσει η αυλαία με νίκη

AG31-apollonas-omonoia-AB (18)


Ο τίτλος μιλάει για νίκη. Στην πραγματικότητα όμως, πιο αδιάφορο δεν θα μπορούσε να ήταν το σημερινό παιχνίδι μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Απόλλωνα στο ΓΣΠ (19:00, live omonoianews.com). Καταρχάς το πρωτάθλημα κατέληξε ήδη αλλού, οι δυο ομάδες βρίσκονται στην Ευρώπη, ενώ το ποιος θα τερματίσει 3ος ή 4ος δεν έχει κάποια ουσιαστική σημασία. Σαν να μην έφτανε αυτό ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνας τα λένε τη Τετάρτη στον τελικό κυπέλλου και φυσιολογικά το μυαλό όλων είναι στραμμένο εκεί.

Έλα όμως που το πρόγραμμα έχει παιχνίδι; Οι δυο μονομάχοι του τελικού κυπέλλου, αναμετρούνται σήμερα για διαφορετικό θεσμό. Πρόβα τζενεράλε δεν το λες, αφού αμφότεροι θα παραταχθούν με μπόλικες αλλαγές από τη συνήθη εντεκάδα τους. Είναι όμως προθέρμανση ενόψει του μεγάλου ραντεβού της Τετάρτης, προθέρμανση κυρίως ψυχολογική, αφού μετά από αυτό όλοι θα σκέφτονται τους τρόπους με τους οποίους θα πανηγυρίζουν το βράδυ της 18ης Μαΐου.

Όπως και να έχει, αφού μας λένε ΟΜΟΝΟΙΑ, θέλουμε τη νίκη ακόμα και στα αδιάφορα. Ας κλείσουμε λοιπόν μια σαιζόν που στο πρωτάθλημα δεν είχε την όψη που θα θέλαμε, με τρίποντο και την πιο ψηλή θέση που μπορούμε με τα τωρινά βαθμολογικά δεδομένα. Μετά όλα για τη κούππα!